Attraktioner London

Här finner du ett stort och varierande utbud av biljetter i London! Allt från guidade sightseeingturer och sevärdheter som Madame Tussauds, London Eye och Harry Potter Warner Bros. Studio till färgsprakande musikaler i West End och matchbiljetter till fotboll! E-biljetter till din inkorg!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.3
(478)

Köp dina biljetter hemifrån, du sparar både tid och pengar och du slipper stå i den långa kön till biljettkassan. Detta är ett exklusivt erbjudande för Ticmates kunder!

Från 271 kr
Disney's The Lion King - London

Disney's The Lion King - London

4.7
(183)

Se till att boka dina biljetter till den extremt populära musikalen The Lion King hemifrån! Historien om Simba berättas i en kombination av bländande iscensättning, mycket fantasifulla kostymer, masker och dockor i en otrolig musikupplevelse! Lejonkungen är en riktig familjeföreställning!

Från 445 kr
Phantom of the Opera - London

Phantom of the Opera - London

4.6
(217)

Andrew Lloyd Webbers mästerverk The Phantom of the Opera har spelats i London i över 25 år och fortsätter att glädja publiken på Her Majesty Theatre år efter år. Säkra dina platser till detta musikaliska mästerverk genom att boka biljetter hemifrån!

Från 341 kr
London Eye

London Eye

4.3
(189)

Slipp de långa köerna till biljettkassan med förbokade biljetter till London Eye! Besök en av Londons främsta turistattraktioner och ta in utsikten från det enorma pariserhjulet. Spara nästan 20% av priset jämfört med vid ingången. E-biljett direkt till din inkorg! Boka online.

Från 243 kr
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7
(139)

Musikalen Mamma Mia bara måste upplevas i originalstaden London! Med ABBA som står för musiken, kan du göra dig redo för en musikal fylld med medryckande hits! Beställ dina biljetter på nätet redan idag!

Från 243 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

4.4
(387)

Ta Gatwick Express från flygplatsen Gatwick till Victoria Station i centrala London! Boka dina biljetter hemifrån och hoppa direkt på snabbtåget. Resan tar bara 35 minuter. Boka online och få din e-biljett till din inkorg.

Från 223 kr
Oyster Card

Oyster Card

4.7
(272)

Ett Visitor Oyster Card är det bästa och billigaste resekortet laddat med "reskassa", för resor i Londons lokaltrafik; med tunnelbana, lokaltåg och röda bussar, i alla zoner! Kortet är opersonligt och barn under 11 år reser gratis! Kortet skickas hem till din brevlåda innan du reser till London!

Från 307 kr
Thriller Live

Thriller Live

4.5
(169)

Upplev succén Thriller Live i London! Det är en festlig konserthyllning till Michael Jackson och Jackson 5, fylld med alla stora hits! Boka dina biljetter hemifrån och gör dig redo för moonwalking, popmusik och en magisk atmosfär!

Från 413 kr
Harry Potter Museum på Warner Bros. Studios

Harry Potter & Warner Bros. Studio - London

4.6
(57)

Harry Potter utställningen vid Warner Bros. Studios och museum är ett måste för alla Harry Potter-fans! Kliv in bakom scenen, åk med på Hogwarts-expressen och besök Plattform 9 ¾. Busstransfer tur och retur från London ingår i biljetten. Boka dina biljetter till Harry Potter redan idag!

Från 783 kr
Les Miserables

Les Miserables - London

4.8
(45)

Upplev den internationella och prisbelönta musikalen Les Miserables i Londons West End! Denna klassiska musikal är en episk saga om passion och förstörelse, mot bakgrund av en nation i klorna på revolutionen. Se till att boka dina biljetter i förväg! En riktig publik favorit!

Från 337 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen