Sök biljetter

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Towern - Tower of London

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Tower of London

4.4 (729)
Från 318 kr

Boka entrébiljett inklusive guidad rundvandring till Tower of London och upplev en del av Londons fascinerande historia! Towern är en av de sevärdheter som du måste besöka minst en gång i livet! Det finns så mycket att se och uppleva för hela familjen! 

Spara 10% på dina biljetter!
Just nu sparar 10% på dina inträdesbiljetter till Tower of London. 

Höjdpunkter

- Slipp köerna till biljettkassan - spara tid!
- Biljett inkl guidad tur med en Yeoman Warder 
- E-biljetter direkt till din e-post
- Öppen biljett, giltig inom en månad
- Se kronjuvelerna & Yeoman Warders (Beefeaters)

Vad kan jag förvänta mig?

Besök Tower of London
Hennes Majestät Drottning Elizabeths kungliga slott och fästning, The Tower of London, även känd som Towern, är ett historiskt slott som ligger på norra stranden av Themsen i centrala London.

Towern är förmodligen mest känd för sina kronjuveler ("Crown Jewels") och slottsdrabantstyrkan eller slottsväktarna Beefeaters ("Yeoman Warders"), men andra sevärdheter som ”The White Tower”, ”The Bloody Tower” och ”The Traitor’s Gate” är också väl värda ett besök när du befinner dig vid den mer är 900 åriga borgen.  

Följ med på en guidad tur med en Yeoman Warder
Din entrébiljett inkluderar en gratis guidad tur med en av vakterna ur Yeoman Warders slottstrabantstyrka (även kallad Beefeaters), för de som kommer till Towern i god tid. De guidade turerna äger rum varje halvtimme under dagen, och kan inte bokas i förväg och platserna fylls snabbt, så ett tips är att komma tidigt!

Hur fungerar det?

Hur bokar jag mina biljetter
Biljetten du köper hos oss är giltig valfri dag inom loppet av en månad från och med det datum du väljer. Välj det antal vuxna eller barnbiljetter du behöver (barnbiljett 5-15 år, kan endast köpas tillsammans med vuxenbiljetter).

Hur får jag mina biljetter?
Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna e-biljett måste du skriva ut och ta med till London! 

Du byter sedan din e-biljett mot originalbiljetter vid Towern, men oroa dig inte - det är mycket enkelt! Kom bara ihåg att personen, vars namn står på biljetten, måste uppvisa giltigt ID för att kunna hämta ut biljetterna.

Viktig information

* Compared to the price at the door.

Biljettkategorier

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge

Är detta något för mig?

Vuxen (16+)
Barn (5-15)
Små barn (0-4): Gratis

Öppettider

mars-okt: sista entré kl 17.00 tis-lör: kl 9.00-17.30 sön-mån: kl 10.00-17.30 nov-feb: sista entré kl 16.00 tis-lör: kl 9.00-16.30 sön-mån: kl 10.00-16.30

Gratis avbokning Gratis avbokning
Gratis avbokning upp till 48 timmar före bokat datum

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Spara tid - prioriterad entré

Öppettider

Vad ingår i priset?

Din entrébiljett inkluderar en gratis guidad tur med en av vakterna ur Yeoman Warders slottstrabantstyrka (även kallad Beefeaters), för de som kommer till Towern i god tid.

Vägbeskrivning

Towern - Tower of London

Adress
St Katharine's & Wapping London EC3N 4AB

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!