Sök biljetter

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Westminster Abbey

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Westminster Abbey

Spara
Ta bort sparad
4.6 (105)

Få direkt entré till Westminster Abbey och upplev mer än 1000 års engelsk historia! Du får se kröningsstolen och katakomberna, där de tidigare kungarna och drottningarna är begravda och får höra mer om kyrkan med en gratis multimedia guide. Westminster Abbey är en av de största kyrkorna i världen -  en plats du bara måste se när du är i London!

Höjdpunkter

- Direkt entré via norra porten
- Utforska mer än 1000 år av engelsk historia
- Se kröningsstolen 
- Besök katakomberna - gravplatserna för tidigare kungar & drottningar
- Upplev "The Poets Corner"
- Beundra den magnifika arkitekturen 
- Lär dig mer om kyrkan via gratis multimedia guide 

Vad kan jag förvänta mig?

Westminster Abbey är inte bara ett arkitektoniskt mästerverk från 1200- och 1500-talen, den finns även med på UNESCO: s världsarvslista. 

Här finns detaljerade målade glasfönster som lyser i solljuset. Statyer och klädesplagg av tidigare kungar och drottningar står utställda i glassmontrar. Här finns de mytomspunna katakomberna och vackra kronor. Westminster Abbey är inte bara ett Guds Hus, den representerar något helt unikt i mer än 1000 år av brittisk historia. 

Westminster Abbey har varit platsen för varje kröning sedan 1066, liksom otaliga andra kungliga händelser som inte mindre än 16 kungliga bröllop. Kyrkan är fortfarande i bruk och håller regelbundna gudstjänster och mässor på söndagar och andra helgdagar. 

På din promenad genom kyrkan ser du vackra konstverk som representerar den kungliga historien, magnifika statyer och minnesmärken från flera berömda personligheter. En av dem är "The Poets 'Corner", där mer än 100 poeter och författare antingen är begravda eller har en minnesplats. Bland dem är Jane Austen, Isaac Newton, Charles Dickens, Laurence Olivier, William Shakespeare och Charles Darwin.

Lär dig mer om kyrkans fascinerande historia med en gratis multimedia guide.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Viktig information

- Vänligen notera att det är tillåtet att boka max 10 biljetter till Westminster Abbey.
- Tänk på att Westminster Abbey är en kyrka i bruk och kan därför ibland hålls stängd för särskilda gudstjänster och mässor. Öppettiderna kan ändras när som helst och med kort varsel. Du bör kontrollera öppettiderna innan ditt besök. 
- Westminster Abbey är stängd för turister på söndagar. På söndagar och religiösa helgdagar som påsk och jul, är kyrkan öppen för endast bön. Alla är välkomna och det är gratis att delta i gudstjänsten.

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (6-17)
Små barn (0-5): Gratis

Öppettider

Se kalendern för datum och tid.

Boka
Från 406 kr

fre, 26 jul 2024

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Audioguide:

Öppettider

Vad ingår i priset?

- Entrébiljett till Westminster Abbey.
- En multimedia guide

Vägbeskrivning

Westminster Abbey

Adress
20 Deans Yd Westminster, London SW1P 3PA

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!