Sök biljetter

Om Ticmate

Ledande agent i Europa med biljetter till internationella evenemang!

Välkommen till Ticmate! Vi är ett svenskt företag som är aktivt i 40 länder på 6 kontinenter. Hos oss hittar du biljetter till evenemang och upplevelser i världens alla storstäder, från Dubai i öster till San Francisco i väster! Hos oss kan du beställa biljetter till sevärdheter, transfer, turistattraktioner, sportevenemang, musikaler, konserter, guidade turer med mera, och ha allt bokat och klart innan du åker hemifrån!

Vilken blir din nästa destination? Hitta och boka biljetter till dina upplevelser hos Ticmate!

  • Över 3,3 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Westminster Abbey

4.4 (50)
Från kr 268

Westminster Abbey är en av världens största kyrkor, med en historia som sträcker sig tillbaka över tusen år. Westminster Abbey är en viktig del av varje resa till London. Boka dina entrébiljetter hemifrån till denna världsberömda kyrka! 

Höjdpunkter

- Direkt entré via norra porten till Westminster Abbey 
- Beundra den magnifika arkitekturen 
- Se kröningsstolen 
- Lär dig mer om kyrkan via gratis audioguide 

Vad kan jag förvänta mig?

Utforska Westminster Abbey 
Westminster Abbey är inte bara ett arkitektoniskt mästerverk från mellan 1200- och 1500-talen, den finns även med på UNESCO: s världsarvslista. Den gamla kyrkan representerar något helt speciellt i brittisk historia. 

Här finns många av Englands kungar och drottningar begravda och otaliga minnesmärken över rika och berömda personligheter som Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Laurence Olivier, William Shakespeare, Isaac Newton och Charles Darwin. 

Westminster Abbey har varit platsen för varje kröning sedan 1066, liksom otaliga andra kungliga händelser som inte mindre än 16 kungliga bröllop. Idag är kyrkan fortfarande i bruk och håller regelbundna gudstjänster och mässor på söndagar och andra helgdagar. 

Lär dig mer om kyrkans fascinerande historia med en gratis audioguide (tillgänglig på 12 språk), och som varar ca 60 minuter. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen. 

Hur länge är biljetten giltig? 
När du bokar dina biljetter hos oss så fyller du i ditt ankomstdatum till London som "giltig från" datum, biljetten är därefter giltig valfri dag inom loppet av en månad!

Viktig information

- Tänk på att Westminster Abbey är en kyrka i bruk och kan därför ibland hålls stängd för särskilda gudstjänster och mässor. Öppettiderna kan ändras när som helst och med kort varsel. Du bör kontrollera öppettiderna innan ditt besök. 
- Westminster Abbey är stängd för turister på söndagar. På söndagar och religiösa helgdagar som påsk och jul, är kyrkan öppen för endast bön. Alla är välkomna och det är gratis att delta i gudtstjänsten.

Biljettkategorier

Finns det barnbiljetter? 
Ja, för barn mellan 6 och 16 år. Barn under 6 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen. 

Öppettider

Öppet måndag-lördag kl 09.30-15.30. Stängt för turister mellan kl 12.00-13.00, måndag-fredag, pga gudstjänster.

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Spara tid - prioriterad entré

Öppettider

Vägbeskrivning

Westminster Abbey

Adress
20 Deans Yard, Westminster London SW1P 3PA

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!