Sök biljetter

Liknande kategorier

Våra kunder säger

En 3 timmars tur som blev en 3,5 timmars tur

"En 3 timmars tur som blev 3,5 timmars tur. Vi hade valt företaget When in Rome, ett litet famlije företag och vi blev så nöjda ! För det första hade de en egen lokal där vi samlades och blev indelade i grupper. Smidig och tydkiga instruktioner av personalen. Där fanns en liten monter där man kunde köpa smycken, en automat för dricka o snacks, samt toalett. Vi fick en kunnig, påläst och humoristisk guide, Elionora. Hon var duktig på att komunicera med gruppen och hade en blick för gruppen, även om hon inte kände oss så kände hon igen oss och väntade in om hon saknade någon. Vi fick en bra genomgång av sakerna vi såg på vägen och inte minst gick hon igenom målningar vi skulle se inne i det Sikstinska kapellet. Det blev precicerat att där inne skulle råda tystnad -tyvärr vae det grupper som inge fått samma instruktion, det var ett konstant sorl där inne. Mycket folk. Men vi klarade oss som grupp och fick se allt hon berättat om. Det som var mindre bra var vatikanens behov för att fösa in så många människor samtidigt . Det var för mycket folk. Vi fortsatte över till St Peters Basilika och katakomberna. Intdessant. Elionora skaöade liv åt reliefer och skulpturer. Vi var väldigt nöjda med henne. When i Rome levererade varan och vi fick valuta för pengarna. De har flera turer och vi kommer att använda dom igen nästa gång också."

Nina fre, 19 apr 2019

Rom

Här kan du läsa mer om våra arrangemang i vackra Rom. Boka dina biljetter till guidade turer i Vatikanen, Sixtinska Kapellet och St Peters Kyrkan, upplev Colosseum, Forum Romanum och det antika Rom. Njut av italienska delikatesser och viner eller följ med på en heldagstur till Pompei eller Florens. Är du intresserad av fotboll kan du boka dina biljetter till AS Roma och SS Lazio - säker online bokning!

Ticmate Charity

Rom

Biljetter till guidade turer i Vatikanen, Sixtinska Kapellet och St Peters Kyrkan, Colosseum, Forum Romanum och det antika Rom. Njut av italienska delikatesser och viner eller häng med på en stadstundtur på en Segway! Fotbollsbiljetter till AS Roma och SS Lazio - säker online bokning!
Sortera efter
Sökresultat: 1 - 48 (48)