Attraktioner Paris

Bienvenue à Paris! Här finner du hela vårt utbud av evenemang i Paris, från cabaréer, sightseeing och turistattraktioner till fotboll med PSG. Boka en lunch eller middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, upplev cabaret på Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Louvren med eller utan guide eller njut av en båttur längs floden Seine. Varför inte besöka Disneyland Paris eller Versailles?

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.6
(40)

I romantiska stadsdelen Montmartre hittar du Cabaret Moulin Rouge (den röda kvarnen) och Paris kanske mest berömda nöjesetablissemang! Boka dina biljetter till en kväll på Moulin Rouge hemifrån, med eller utan middag, biljetterna säljer slut snabbt!

Från 1019 kr
Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

4.2
(9)

Bjud din speciella någon på en romantisk middag på Restaurang 58 i Eiffeltornet! Skippa köerna och ta hissen direkt upp i Eiffeltornet med dina förbokade biljetter. Middagen serveras med en fantastisk utsikt över Paris.

Från 279 kr
Lunch Restaurang 58 Eiffeltornet

Lunch Restaurang 58 Eiffeltornet

3.5
(2)

Letar du efter något extra speciellt för din resa? Boka en härlig lunch på Restaurang 58 Tour Eiffel på första våningen i Eiffeltornet och kombinera en av världens mest populära attraktioner med en lunch!

Från 204 kr
Entrébiljett till Louvren

Entrébiljett till Louvren

Slipp stå i timslånga köer med förköpta inträdesbiljetter till Louvren. Gå förbi köerna och kom snabbt in i det världsberömda konstmuseet i hjärtat av Paris där du får beundra enastående mästerverk som Mona Lisa och Venus di Milo. Var smart och förboka dina entrébiljetter till Louvren hemifrån!

Från 239 kr
Versailles på egen hand

Versailles på egen hand

3.7
(9)

Besök slottet i Versailles på egen hand – entrébiljett inklusive t o r bussresa från Paris! Köp dina biljetter hemifrån, kliv på bussen i centrala Paris, väl på plats går du före i de långa köerna och direkt in i slottet! Boka dina biljetter till Versailles på nätet!

Från 615 kr
Morgontur till Versailles

Morgontur till Versailles

Njut av en fascinerande guidad rundtur i det historiska slottet i Versailles och lär dig mer om Solkungen, Ludvig XIV. Turen inkluderar transport tur- och retur Paris. Efter visningen i slottet kan du njuta av lite ledig tid och utforska de fantastiska franska trädgårdarna i din egen takt. Boka din plats på denna populära tur hemifrån!

Från 1039 kr
Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

4.0
(23)

2-i-1: Slipp köa till Eiffeltornet och få en bra överblick över Paris med en sightseeingtur med buss. Detta är en av våra mest sålda utflykter och som uppskattas av alla åldrar! Se till att boka dina biljetter hemifrån och undvik köerna! Boka redan idag!

Från 587 kr
VIP Middagskryssning kl. 20.30

VIP Middagskryssning kl. 20.30

4.4
(19)

Prova en av våra mest sålda turer - en VIP middagskryssning på Seine! Luta dig tillbaka, slappna av och njut av en kväll fylld med god mat och en spektakulär utsikt över Paris.

Från 1062 kr
Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

4.5
(15)

Gå förbi de timslånga köerna till Eiffeltornet med förbokade entrébiljetter! Boka endast entré biljetter hemifrån och spara dyrbar tid i Paris! Kliv in i hissen, åk upp till Eiffeltornets andra våning och njut av den spektakulära utsikten över La Ville Lumière.

Från 460 kr
Louvren med guide

Louvren med guide

3.0
(1)

Följ med på denna guidade tur till Louvre Museum i Paris, där du också får besöka de vackra Tuileries trädgårdarna.

Från 697 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen