Sök biljetter

Liknande kategorier

Crystal Palace FC

Crystal Palace FC grundades i september 1905 i södra London. Klubben har trots sin ålder samlat på sig glest med titlar och har framförallt varit ett lag som pendlar upp och ner i divisionerna. Trots detta skulle man kunna säga att Crystal Palace är ett av de mest intressanta lagen i England.

Supporterkultur ser olika ut i olika länder och ligor. I Italien finns det stora sjungande sektioner som kallas för “Curva” och det var även i den Italienska staden Verona som man först använde sig av Tifo. I Turkiet sjunger alla på arenan och använder sig av komplicerade rörelsemönster i takt till sången, i Turkiet använder man även mycket pyroteknik. I England finns det sektioner som väsnas mer än andra, men det finns inga sektioner som kan liknas vid kortsidorna i Italien, Tyskland och Frankrike. Crystal Palaces supportrar blandar det bästa av övriga länders läktarkultur!

Den ökände och världsberömda tränaren José Mourinho sa att Selhurst Park är den svåraste arenan att spela på och att Crystal Palaces fans är de bästa i England. När “The Holmesdale Stand” stämmer upp i “We support the Palace, the Palace” så är det få som inte dras med i sången.

Att besöka Selhurst Park för att se en match med Crystal Palace innebär inte att man får se fotboll av absolut världsklass, det innebär att få en fotbollsupplevelse som är svår att hitta någon annanstans i världen.

Ticmate Charity

Crystal Palace FC

Här kan du se Crystal Palace's matchprogram på Selhurst Park denna säsong. Vi säljer biljetter till alla Crystal Palace's nedanstående hemmamatcher i Premier League och FA Cupen. 

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till Crystal Palace FC.