Sök biljetter

Liknande kategorier

Våra kunder säger

West Ham United FC

West Ham United grundades 1895 och är en av de mest kända fotbollsklubbarna i England. 

Tar du tunnelbanans Northern Line till marknaden i Camden Town hittar du souvenirer i form av pennor, cigarett tändare, halsdukar och mössor till några av de största lagen i England inklusive West Ham United. Detta trots att laget är inte kan mäta sig med de största lagen när det kommer till sportsliga framgångar. Ändå är West Ham ett av landets mest folkkära lag och har supportrar från hela världen och har dessutom fostrat stora spelare som John Terry, Frank Lampard, Joe Cole och hjälten från VM 1966, Bobby Moore.

En förklaring till West Hams stora talangutveckling kan grunda sig i att klubben tar emot alla barn som vill spela fotboll och låter dem provträna med klubben, till skillnad från andra etablerade Premier League-lag som scoutar unga talanger och bjuder in dem till sina akademier. Hade West Ham lyckats behålla alla storspelare de har skolat skulle de troligtvis vara en av de mer framgångsrika klubbarna i landet.

West Ham spelar flyttade in på Olympiastadion säsongen 2016.

Östra London är ett tufft område att leva i och motståndarnas supportrar brukar sjunga “East London is like the backstreets of Dehli” och lagets supporterkultur har präglats hårt av de svåra förhållandena i lokalområdet. Bland annat i West Hams kända inmarchlåt “I’m forever blowing bubbles” är en av textraderna “fortunes always hiding, I look everywhere” och många menar på att låten syftar på supportrarnas hårda livsförhållanden och lagets brist på framgångar.

West Hams supportrar är även kända för filmen Green Street Hooligans och rivaliteten mellan West Ham-firman ICF (Inter City Firm) och The Millwall Bushwackers.

Ticmate Charity

West Ham United FC

Vill du uppleva fotboll i världsklass - se här! Njut av spänningen att på plats se West Ham spela denna säsong, antingen på London Stadium eller på bortaplan. Vi har biljetter om det så är till Premier League, FA Cupen eller Champions League!

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till West Ham United FC.