Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Italienska vingårdar & vinprovning

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Italienska vingårdar & vinprovning

Spara
Ta bort sparad
4.5 (2)
Italien är synonymt med goda viner och särskilt de från regionen Toscana. Nu har du chansen att besöka en romersk vingård av rang, på en halvdagsutflykt till vackra Pallavicini Estate utanför Rom.

Höjdpunkter:
- Följ med på den enda vinprovningen i Frascati-distriktet 
- Besök den äldsta & vackraste vingården i regionen
- Njut av en generös vinprovning med 4 viner
- Provsmaka gårdens speciella olivolja
- Bussresa från centrala Rom

Romerska vingårdar & vinprovning
Följ med oss till det böljande landskapet i Castelli Romani, där sekelgamla vingårdar och olivlundar omger dig på alla sidor. Under bussresan delar din guide med sig av sin kunskap om regionens fascinerande historia och berikar din upplevelse med intressanta fakta och berättelser.

Snart är vi framme vid en av de äldsta och mest idylliska vingårdarna i Frascati-regionen; Pallavicini Estate. Ingen känner detta landskap bättre än familjen Pallavicini. Gården och dess viner har kontinuerligt prisats med prestigefyllda internationella utmärkelser som bekräftar Pallavicini-namnet som den högre vinproducenten i Lazio-regionen.  

Guiden tar dig med på en promenad över hela gården, där du får lära dig mer om alla faser av Pallavicinis vinproduktion och hur den har utvecklats från antiken fram till idag. Du kliver in fantastiska vinkällare från 200-talet, kantade av tunnor av akacia och fransk ek, där vinerna lagras till den rätta åldern.  

Höjdpunkten på besöket blir en professionell vinprovning, under ledning av Pallavicinis professionella sommelier, där du får provsmaka ett fint urval av de senaste prisade Pallavicini vinerna. Du får upptäcka två röda viner; Casa Romana och Soleggio, det vita vinet Poggio Verde, samt det berömda dessertvinet Stillato. Du får även chansen att smaka på Pallavicinis egentillverkade färskpressade olivolja.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning online är klar får du din e-biljett via e-post. Vänligen skriv ut din e-biljett och ta med den på turen.

Var startar turen?
Turen börjar på Piazza Re di Roma, nära tunnelbanestationen. Möt upp din guide mitt på torget 15 minuter innan utsatt tid.

Var slutar turen?
Tillbaka på Piazza Re di Roma.

Hur lång är turen?
Ca 3,5 timmar.

Vilket språk sker guidningen på?
Guidning sker på engelska.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 2-14 år. Barn under 2 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Biljettkategorier

Adult 15+
Child 2-14
Infant 0-1 (free)

Boka
Från 760 kr

sön, 21 aug 2022

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 3 timmar 30 minuter

Avgångstider

Vägbeskrivning

Italienska vingårdar & vinprovning

Adress
Piazza dei Re di Roma 00183 Roma Italy

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!