Lissabon

Här hittar du biljetter till sevärdheter, båtturer, guidade rundturer och sightseeing och tips på saker att se och göra i Portugals huvudstad Lissabon. Förboka biljetter och utflykter hemifrån och säkra din plats på våra populära turer! Njut av en båttur på floden Tejo, upplev en traditionell portugisisk Fado folkloreshow inklusive middag eller följ med på vinprovning i Arrábida. Se vårt stora utbud här!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Lissabon Hop-On Hop-Off

Lissabon Hop-On Hop-Off

Se de mest populära sevärdheterna och platserna i Lissabon med Hop-on Hop-off sightseeingbussarna! Lissabon, en kontrasternas stad, erbjuder så mycket att upptäcka och överraskas av. Staden visar fortfarande spår av sin tidiga historia. Upplev Lissabon, boka biljetter här!

Från 204 kr
Båttur på floden Tejo - Lissabon

Båttur på floden Tejo - Lissabon

Följ med på en fridfull och idyllisk kryssning i den portugisiska huvudstaden och beundra Lissabons monument och sevärdheter från floden Tejo. Passera Discoveries Monument, Golden Gate-liknande 25th April Bridge och Park of the Nations. Inklusive transfer från ditt hotell. Boka din båttur i dag!

Från 333 kr
Lissabon by Night & Fado folklore

Lissabon by Night & Fado folklore

Njut av en guidad aftontur i Lissabon där du bland annat får se Monumentet över de upptäcktsresande, följt av middag med traditionell portugisisk Fado folkmusik. Den här kvällsutflykten är ett absolut måste när du besöker Lissabon, boka biljetter hemifrån!

Från 848 kr
Arrábida, Sesimbra & vinprovning

Arrábida, Sesimbra & vinprovning

Upplev Portugals skönhet på denna guidade utflykt utanför Lissabon. Besök byn Sesimbra, beundra utsikten över Arrábida-bergen och njut av en rundtur i en av Portugals äldsta vinkällare. Säkra din plats på denna omtyckta tur, boka biljetten hemifrån!

Från 622 kr
Freeport Outlet

Freeport Outlet

Är du trött på sightseeing eller helt enkelt bara på humör för en dag fylld av shopping? Hoppa på vår shuttle-buss till Freeport Outlet och shoppa loss! Njut av över 140 butiker och massor av välkända varumärken. Boka din tur och returbiljett till bussen här och få ett VIP-kort med 10 % rabatt på utvalda butiker samt en värdekupong som ...

Från 108 kr
Évora & vinprovning

Évora & vinprovning

Njut av en heldagsutflykt till den charmiga romerska staden Évora utanför Lissabon och smaka på lokala viner. Évora är en mosaik av både romersk och arabisk kultur, historia och traditioner. Utforska det romerska templet, den romansk-gotiska katedralen, kyrkan São Francisco, universitetet och det kusliga Chapel of Bones. Boka din heldagstur till Évora här!

Från 794 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen