Sök biljetter

Ytterligare säkerhetsåtgärder: läs mer innan ditt besök. Läs mer

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Park and Pena Palace in Sintra

Liknande kategorier

Penapalatset i Sintra

Spara
Ta bort sparad

Besök världsarvet Penapalatset och de historiska omgivningarna i Sintra utanför Lissabon. Flanera runt i den lummiga parken och utforska det sagolika slottet! Här är omgivningarna lika vackra som palatset - fylld med så många färger att det nästan verkar magiskt. Härifrån kan du se ända bort till Lissabon!

Höjdpunkter

- Inträde till Penapalatset i Sintra
- Ta en promenad runt parken
- Upptäck grevinnan av Edlas villa
- Lär dig mer om kung Ferdinand II
- Njut av den vackra utsikten

Vad kan jag förvänta mig?

Vandra längs de slingrande vägarna som leder till Pena-palatset i Sintra. Slottets väggar är målade i gula och röda nyanser och får sina besökare att tänka på ett äventyrligt Disneyland. Varför är det så, kanske du undrar? Jo, eftersom slottets skapare inte kunde bestämma sig för en arkitektonisk stil, blev palatset en blandning av romantisk, renässans, Emanuel- och morisk stil.

Platsen var ursprungligen avsett för ett kloster tills det konverterades till ett privat palats ägt av kung Ferdinand II. Titta runt i parken medan du är här och få förståelse varför han valde just denna specifika plats. Parken, som omger Pena-palatset, innehåller exotiska växter och andra hemliga skatter.

Trädgårdarna som omger palatset är lika vackra - de innehåller över 500 olika trädslag. Kom ihåg att stanna till och beundra den hisnande utsikten över Sintra-området, den västra kusten och naturligtvis Lissabon nedanför berget.

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med på turen. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information

- Det finns en gratis hop-on-hop-on shuttle bus (anslutningsbuss) mellan palatset och grevinnan av Edlas villa. Visa bara din entrébiljett och hoppa på bussen!
- Det finns en även en avgiftsbelagd shuttle bus (anslutningsbuss) som går från parkens ingång till palatset. Det kostar en liten avgift att åka med och du betalar på plats. Bussen kör var 15:e minut och kan ta med besökare i rullstol.

Biljettkategorier

Vuxen (6+)
Barn (0-6): Gratis

Öppettider

Parken: 9:30-20:00.
Palatset: 9:30-19:00.

Vad ingår inte i priset?

- Inträde till Moorish Castle ingår ej.

Boka
Från 185 kr

ons, 27 okt 2021

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Öppettider

Vad ingår i priset?

- Inträde till Pena-palatset, parken och grevinnan av Edlas villa.
- Gratis transport mellan palatset och grevinnan av Edlas villa.

Vägbeskrivning

Park and Pena Palace in Sintra

Adress
Estrada da Pena 2710-609 Sintra

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!