Sök biljetter

COVID-information

  • Du kan bli ombedd att bära ansiktsskydd av hänsyn till omgivningen, så vänligen ta med en ansiktsmask, för säkerhets skull.
  • Social distansering har nu tagits bort. Vi ber dig dock att visa hänsyn till andra och håll avstånd.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19. Så för säkerhets skull, ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Noel Coward Theatre

Noel Coward Theatre

Noel Coward Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Dear Evan Hansen
Från 743 kr

Dear Evan Hansen

Spara
Ta bort sparad
4.8 (9)

Hur är det att känna att inte du inte hör till? Och vad kan möjligen ändra den känslan? Dear Evan Hansen ger dig både svaren och frågorna om nya synsätt på livet. Njut av den här underbara musikalen och förbered dig på tankar kring livet och hur vi lever det.  

Höjdpunkter

- Välj dina sittplatser
- Upplev en Tony Award-vinnande musikal
- Njut av musiken av ett Golden Globe-vinnande låtskrivarteam
- Se boken med samma namn komma till liv på scenen

Vad kan jag förvänta mig?

Kommer du ihåg högstadiet? Alla har vi olika minnen från den tiden. Den här musikalen fokuserar på de tuffa delarna, de som förtjänar sin plats i rampljuset därför att det är viktigt att sätta ord på dem - eller som i det här fallet: musik! 

Dear Evan Hansen följer huvudrollsinnehavaren Evan, som kämpar med ångest, inte har några vänner och känner sig som en total outsider. Evan är kär i en tjej, Zoe, vars överbeskyddande bror Connor, går igenom liknande problem som Evan - båda känner särskilt starkt att de inte passar in någonstans. Men när något plötsligt händer Connor så hamnar Evan i stormens öga, omgiven av drama. Och den här gången är det inte bara i skolans korridorer. 

Berättelsen Dear Evan Hansen är rar och krossar samtidigt ditt hjärta. Den får dig att tänka på livet och hur du kan känna att du hör till genom en känslosam historia fylld med konflikter, sorg och kärlek.  

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
Dina e-biljetter mailas till dig strax efter att du genomfört din bokning. Ta med en utskrift till teatern, eller visa upp biljetten i din mobiltelefon.

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Noel Coward Theatre

Adress
85-88 St Martin's Lane, Covent Garden London WC2N 4AP

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!