Sök biljetter

COVID-information

  • Du kan bli ombedd att bära ansiktsskydd av hänsyn till omgivningen, så vänligen ta med en ansiktsmask, för säkerhets skull.
  • Social distansering har nu tagits bort. Vi ber dig dock att visa hänsyn till andra och håll avstånd.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19. Så för säkerhets skull, ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Adelphi Theatre

Adelphi Theatre

Adelphi Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Tillbaka till Framtiden: The Musical
Från 322 kr

Tillbaka till Framtiden: The Musical

Spara
Ta bort sparad
4.6 (11)

Välkommen till Hill Valley! Följ med på en spännande resa bakåt i tiden när pop- och kulturklassikern, succéfilmen från 1985 kommer till Londons West End, som ett banbrytande musikaliskt äventyr! När Marty McFly förflyttas bakåt i tiden till 1955 i den tidsmaskin som den excentriske uppfinnaren Doc Brown har byggt, så råkar han av misstag ändra historiens gång. Nu blir det en kapplöpning mot tiden för att rätta till nutiden, fly från dåtiden och sig själv...tillbaka till framtiden.

Höjdpunkter

- Säkra dina biljetter till denna succémusikal.
- Välj dina sittplatser.
- Lyssna till alla låtar från hitfilmen från 1985.
- Sjung med till alla de stora hitsen.
- Sett filmen? - Njut nu av musikalen.

Vad kan jag förvänta mig?

Välkommen till Hill Valley! Följ med på en spännande resa bakåt i tiden när pop- och kulturklassikern, succéfilmen från 1985 kommer till Londons West End, som ett banbrytande musikaliskt äventyr!

När Marty McFly förflyttas bakåt i tiden till 1955 i den tidsmaskin som den excentriske uppfinnaren Doc Brown har byggt, så råkar han av misstag ändra historiens gång. Nu blir det en kapplöpning mot tiden för att rätta till nutiden, fly från dåtiden och sig själv...tillbaka till framtiden.

De som har anpassat den här ikoniska historien för musikalscenen är själva filmskaparna Bob Gale (Tillbaka till Framtiden-trilogin) och Robert Zemeckis (Forrest Gump).

Produktionen innehåller originalmusik från mångfaldiga Grammy-vinnarna Alan Silvestri (Avengers: End Game) och Glen Ballard (Michael Jacksons Man in the Mirror), tillsammans med hits från filmen som The Power of Love, Johnny B Goode, Eart Anger och Back in Time. 

Tony Award-vinnande regissören John Rando leder det kreativa teamet, vinnare av Tony and Olivier Award. 

Spänn fast dig och följ med på en fängslande musikalisk teaterupplevelse! När Tillbaka till Framtiden: The Musical når 88mph, kommer du få uppleva riktig… underhållning.

Boka dina biljetter - igår!

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
Dina e-biljetter mailas till dig strax efter att du genomfört din bokning. Ta med en utskrift till teatern, eller visa upp biljetten i din mobiltelefon.

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

COVID-status:

Vid ankomst till teatern måste alla i ditt sällskap som är över 14 år kunna uppvisa sin Covid-19 status på ETT av följande sätt för att få tillträde:

-Fullt vaccinerad (EMA-godkänt vaccin, dos 1 och 2), där den andra dosen ska ha tagits minst 14 dagar innan ditt besök.

-Ett negativt antigen- eller PCR-test taget inom 48 timmar före besöket.

-Intyg på naturlig immunitet (bekräftat med antigen- eller PCR-test, minst 15 dagar upp till max 6 månader gammalt).

Vägbeskrivning

Adelphi Theatre

Adress
409-412 Strand London WC2R 0NS

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!