Sök biljetter

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Guidad tur i Casa Batlló & Sagrada Familia

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Guidad tur i Casa Batlló & Sagrada Familia

Spara
Ta bort sparad
4.2 (24)

Barcelona + Antoni Gaudi = sant! Gaudis världsberömda byggnader har blivit ikoniska symboler i staden Barcelona! På den här guidade turen besöker vi två av hans bästa verk: Casa Batlló och kyrkan Sagrada Familia.

Höjdpunkter

- Njut av en guidad tur runt Barcelona
- Beundra Gaudis bästa arbete
- Promenera längs Passeig de Gràcia
- Besök Casa Batlló
- Besök Sagrada Familia

Vad kan jag förvänta mig?

Antonio Gaudí var den visionära arkitekt som, under Barcelonas Art Nouveau period i början av förra århundradet, smyckade Barcelona med många av sina extraordinära och vackra byggnader. Vi kommer in i minsta detalj få höra vad som gör Gaudis arkitektur så unik: detaljerna, symbolerna, de strukturella hemligheterna, den tekniska innovationen och får även njuta av en guidad tur i Casa Batlló och Sagrada Familia.??

Första delen av turen blir den berömda shoppinggatan Passeig de Gràcia. Denna breda eleganta aveny byggdes för och av de rika invånarna i Barcelona och gatan hör fortfarande till stadens finaste kvarter. På gatan ligger två av Gaudís hus: Casa Batlló och La Pedrera (Casa Milà). På denna tur får du chansen att beundra Casa Batlló inifrån. ??

Den andra delen av turen är en guidad visning inne i Sagrada Familia. Kyrkan är juvelen i kronan av Gaudís verk! För att kunna uppskatta denna fascinerande och enastående byggnad i sin helhet behövs en utförlig förklaring av dess enorma detaljrikedom och betydelse.

Gaudís önskan var att denna kyrka (som fortfarande är under byggnad) skulle finansieras av befolkningen, inte med hjälp av skatter eller annan finansiering, och det är precis vad entréavgifterna till kyrkan gör!

Den guidade turen slutar vid Sagrada Familia. Du kan stanna så länge du vill för att utforska tornen (hiss finns), kryptan och museet på egen hand.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Är det en särskild klädkod i Sagrada Familia?
Ja, du får inte bära linne, ärmlös blus/tröja, korta shorts eller sandaler inne i Sagrada Familia.

Biljettkategorier

Vuxen 13+
Barn 3-12
Småbarn 0-2 (gratis)

Öppettider

The tour departs daily at 9 AM.

Boka
Från 1 195 kr

fre, 26 jul 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 3 timmar 30 minuter

Avgångstider

Vägbeskrivning

Guidad tur i Casa Batlló & Sagrada Familia

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!