Sök biljetter

Om Ticmate

Ledande agent i Europa med biljetter till internationella evenemang!

Välkommen till Ticmate! Vi är ett svenskt företag som är aktivt i 40 länder på 6 kontinenter. Hos oss hittar du biljetter till evenemang och upplevelser i världens alla storstäder, från Dubai i öster till San Francisco i väster! Hos oss kan du beställa biljetter till sevärdheter, transfer, turistattraktioner, sportevenemang, musikaler, konserter, guidade turer med mera, och ha allt bokat och klart innan du åker hemifrån!

Vilken blir din nästa destination? Hitta och boka biljetter till dina upplevelser hos Ticmate!

  • Över 3,3 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Burj Khalifa: 124:e & 125:e våningen + Café

4.0 (2)
Från kr 507

Köp biljetter hemifrån till Dubais mest ikoniska byggnad - Burj Khalifa, och spara tid! Burj Khalifa är den högsta byggnaden och skyskrapan i världen och stoltserar med världens högst belägna utsiktsvåningar! Utsikten är enastående, och en visit till Burj Khalifa är ett måste när du besöker Dubai! Toppa besöket med en fika i caféet! 

10% discount at the souvenir shop when presenting your voucher

Höjdpunkter

- Spara tid - slipp stå i kö till biljettkontoret med förbokade biljetter 
- Njut av den fantastiska utsikten över Dubai från två våningsplan 
- Upplev Burj Khalifa inklusive fika i caféet (varm dryck & tilltugg)
- 10% rabatt i souvernirbutiken
- Välj att besöka dag- eller kvällstid
- Ta den snabbaste hissen till 124:e & 125:e våningen 
- E-biljett skickas direkt till din inkorg 

Vad kan jag förvänta mig?

Den bästa utsikten i Dubai - At the Top 
Dessa biljetter gäller till At the Top Observatory’s utsiktsplatser på våningarna 124 och 125 och inkluderar även en fika i caféet (varm dryck och tilltugg). Din e-biljett skickas till din e-postadress, så det är bara att skriva ut den och ta med till Dubai Mall och Burj Khalifas biljettutlämningsdisk (”will call counters”) där du checkar in. Mobilbiljett accepteras. 

Burj Khalifa At the Top är en av de mest välbesökta turistattraktionerna i Förenade Arabemiraten och biljetterna till de populära utsiktsvåningarna blir vanligen slutsålda lång tid i förväg. 

Biljettkategori: General Admission + Café 
Vi säljer general admission entrébiljetter vilket innebär att du slipper stå i kö till biljettkassorna på plats, du kan istället enkelt checka in vid biljettutlämningen (sk Will Call desk) i receptionen och därefter fortsätta genom säkerhetskontrollen till hissarna. Observera att du inte går före den eventuella kön till hissarna! Var på plats i god tid och senast 10-15 minuter före din bokade tid. 

At the Top Burj Khalifa - våning 124 
På 124:e våningen i världens högsta skyskrapa finns At the Top’s utomhusdäck, som erbjuder en enastående och oförglömlig utsikt över staden, havet och öknen. 

At the Top Burj Khalifa - våning 125 
En våning ovanför At the Top’s utomhusdäck och hela 456 meter över marken, finns en rymlig utsiktsvåning där du kan njuta av en fantastisk 360 graders utsikt över staden. På detta våningsplan finns även en av de senaste attraktionerna, Dubai - A Falcon's Eye View som låter dig utforska staden ur ett unikt perspektiv. 

Under den lugna hissfärden ner till marknivå får du i en ny utställning återuppleva den historiska byggnationen av Burj Khalifa. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Eftersom biljetterna är personliga och måste ställas ut med namn, bokningsnummer och tid, kan det ta upp till 2 timmar innan du får din e-biljett/voucher per e-post. 

Hur fungerar det på plats? 
Du checkar in vid will-call disken på nedre plan i The Dubai Mall, ca 10-15 minuter före ditt besök. Kom ihåg att ta med din e-biljett/voucher och giltigt foto-ID. När du har checkat in går du genom säkerhetskontrollen till hissarna. Du går inte förbi eventuella köer till säkerhetskontrollen eller hissarna. Mobilbiljett accepteras! 

Vilken tid kan jag besöka Burj Khalifa? 
När du bokar dina biljetter väljer du en tidslucka (t.ex. 8:30, 9:00 eller 9:30 etc.) för besöket. När du får din e-biljett får du din exakta entrétid, vilken ligger inom den tidslucka du har beställt. 

Viktig information

- Under högsäsong, storhelger, helgdagar och skollov kan kö uppstå till säkerhetskontroll och hissar.

Biljettkategorier

Vuxen (12+) 
Barn (4-11) 
Små barn (0-3): Kostnadsfritt 

Öppettider

Se kalender för datum & tider

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - prioriterad entré

Vad ingår i priset?

- A hot drink and a tasty pastry

Öppettider

Vägbeskrivning

Burj Khalifa: 124:e & 125:e våningen + Café

Adress
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd Dubai

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!