Porto

Här hittar du biljetter till guidade utflykter, sightseeingturer, sevärdheter och tips på saker att se och göra i Porto. Förboka biljetter och turer hemifrån för att säkra din plats på våra populära utflykter! Njut av en stadsrundtur i Portos gamla kvarter, upplev en traditionell Fado folkloreshow eller följ med på en vinresa till Dourodalen. Välkommen!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Porto Hop-On Hop-Off

Porto Hop-On Hop-Off

Utforska Porto, Portugals näst största stad, med Hop-on Hop-off sightseeing bussarna! Med 43 bekvämt placerade hållplatser runt om i staden, kan du lära känna Porto på ett enkelt och roligt sätt. Välj mellan 24- eller 48-timmars biljetter! Besök vid en vinkällare ingår gratis! Boka nu!

Från 140 kr
Porto stadsrundtur

Porto stadsrundtur

Upplev Porto - den praktfulla gamla staden i norra Portugal! Se mer av den vackra stadskärnan, besök katedralen, njut av vinprovning och visning i en lokal vinkällare och mycket mer! Denna 4 timmars sightseeing ger dig höjdpunkterna i Porto. Boka din stadstur med eller utan lunch!

Från 376 kr
Porto stadsrundtur & båttur under 6 broar

Porto stadsrundtur & båttur under 6 broar

Följ med på den ultimata halvdagsutflykten i Porto! Njut av en guidad rundtur i stadens vackra gamla kvarter (med på UNESCOs lista), besök de största sevärdheterna, smaka på lokala viner i en vinkällare och njut av utsikten på en båttur under stadens 6 broar. Säkra din plats, boka idag!

Från 483 kr
Porto kvällstur & Fado folkloreshow

Porto kvällstur & Fado folkloreshow

Upplev Porto by night på denna guidade kvällstur! Njut av en härlig portugisisk middag med lokala delikatesser och en traditionell, folklore Fado föreställning. Det blir en upplevelse som du aldrig kommer att glömma! Boka dina biljetter till denna populära utflykt hemifrån!

Från 349 kr
Vinresa till Dourodalen

Vinresa till Dourodalen

Upptäck det vackra landskapet i Dourodalen utanför Porto! Besök tre olika vingårdar och provsmaka fyra olika portugisiska viner från regionen Douro. Denna heldagstur är ett måste när du besöker Porto. Boka biljetter redan idag!

Från 1019 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen