Istanbul

Here you will find a wide range of tickets in Istanbul! Guided sightseeing tours and attractions such as the Blue Mosque, Hagia Sofia and the Grand Bazaar. Get your e-tickets directly into your inbox!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Bosporen Middagskryssning

Bosporen Middagskryssning

Följ med på en middagskryssning i Bosporen-sundet! Njut av en god middag, med underhållning av fantastiska magdansöser och traditionell turkisk folklore, medan solen går ner. Biljetter online!

Från 601 kr
Gröna moskén i Bursa

Gröna moskén i Bursa

Följ med på en heldagstur till den turkiska staden Bursa, med smeknamnet Green Bursa på grund av sina omgivande gröna skogar! Det blir besök vid den Stora moskén och Gröna moskén och dess mausoleum. Vi besöker även sidenmarknaden vid stadens stora basar. Biljetter här!

Från 912 kr
Atatürk Airport Privat Flygtaxi

Atatürk Airport Privat Flygtaxi

Slipp allt krångel med kollektivtrafik eller försöken med att hejda en taxi – välj istället vår kostnads effektiva privata flygtaxi! Din chaufför kör dig smidigt och säkert mellan Istanbul Atatürk Airport och ditt hotell. Boka transport till/från flygplatsen här!

Från 612 kr
Atatürk Airport Istanbul

Atatürk Airport Istanbul

Istanbul är den största internationella flygplatsen i Istanbul och den största i hela Turkiet räknat till det totala antalet passagerare. På den här webbplatsen kan du boka privat transfer med flygtaxi mellan Atatürk Airport och ditt hotell i Istanbul.

Klassiska Istanbul

Klassiska Istanbul

Följ med på en oförglömlig guidad sightseeingtur i hjärtat av Istanbul med historiska nedslag i Bysantinska och Osmanska riket. Om du vill uppleva Klassiska Istanbul är detta den rätta turen för dig! Boka biljett här!

Från 354 kr
Osmanska Istanbul

Osmanska Istanbul

Dyk ned i den muslimska världens fascinerande historia på en rundtur i Topkapi palatset och se Sultanernas gravar. Följ med på en resa till det Osmanska Istanbul. Boka dina biljetter online hos oss!

Från 354 kr
Istanbul Heldagstur

Istanbul Heldagstur

Boka biljetter till Istanbul Heldagstur och upplev den muslimska världens fascinerande historia bland de Bysantinska och Osmanska rikenas imponerande sevärdheter. Denna heldagstur innehåller det bästa Istanbul har att erbjuda!

Från 697 kr
Bosporen Halvdagskryssning

Bosporen Halvdagskryssning

3.0
(1)

Följ med på en oförglömlig båttur i Bosporen-sundet och upplev Istanbuls fascinerande historia. Boka din Bosporen Halvdagskryssning här!

Från 376 kr
Dolmabahcepalatset & två kontinenter

Dolmabahcepalatset & två kontinenter

Besök det glamorösa Dolmabahçepalatset och passa på att vandra över Bosporenbron mellan Europa och Asien på på denna sightseeing till två kontinenter! Transfer från och till hotellet ingår i biljettpriset! Boka nu!

Från 397 kr
Tur till Bysans

Tur till Bysans

Följ med oss tillbaka i tiden till Bysans och den antika grekiska staden som senare blev Konstantinopel och Istanbul i modern tid. Boka dina biljetter till Bysantinska riket här!

Från 322 kr
Gyllene Hornet

Gyllene Hornet

Följ med på en tur till Eyüp Sultan moskén, sultangraven och Miniatürk. Ta linbanan upp på berget till Pierre Loti Coffee House och njut av den makalösa utsikten över Gyllene Hornet. Köp dina biljetter här!

Från 322 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen