Edinburgh

Här kan du enkelt och säkert boka biljetter till rundturer i och runt Edinburgh! Utforska de vackra skotska högländerna, se Loch Ness och Loch Lomond, besök historiska slott, som Stirling och Doune Castle, besök Skottlands äldsta destilleri och mycket mer!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Gränslandet & Alnwick Castle

Gränslandet & Alnwick Castle

Följ med på en resa söderut över den skotska gränsen till England. Upplev det fantastiska landskapet i gränslandet, besök den heliga ön Lindisfarne och utforska Alnwick Castle (entré ingår ej), som vi känner igen som Hogwarts i Harry Potter-filmerna. Boka din biljett idag!

Från 410 kr
Hop-On Hop-Off Edinburgh

Hop-On Hop-Off Edinburgh

Luta dig tillbaka och beundra alla Edinburghs höjdpunkter och sevärdheter. Bara hoppa på den första bussen och av och på igen, så mycket du vill under 24 timmar! Besök Palace of Holyroodhouse, Arthurs Seat och mycket mer. Sightseeing har aldrig varit lättare! Boka dina biljetter hemifrån!

Från 181 kr
Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon

Skratta och skrik vid Edinburgh Dungeon och njut av en unikt spännande attraktion som tar dig tillbaka till det förflutnas mest fruktansvärda scener. Se, hör, lukta och känn Edinburghs mörkaste historier när de blir levande framför dina ögon. Köp dina biljetter hemifrån och hoppa över köerna till biljettkassan!

Från 129 kr
Loch Ness & Skotska högländerna

Loch Ness & Skotska högländerna

Njut av en heldagsutflykt i Skottland och se om Loch Ness-odjuret lurar under vattnet! Upplev den otroliga utsikten och det magiska landskapet på denna populära utflykt! Se Glen Cloe, Loch Ness, Fort William och mycket mer. Inklusive hotell transfer.

Från 530 kr
Loch Lomond, Skotska högländerna & Stirling Castle

Loch Lomond, Skotska högländerna & Stirling Castle

Denna tur har allt - från stora städer till små byar och underbara vyer. Du får det bästa av två världar, två pulserande städer och den fridfulla skönheten i de skotska högländerna. Få en kort rundtur i Glasgow, utforska Loch Lomond, besök Stirling Castle och mycket mer! Se till att boka din utflykt i förväg!

Från 386 kr
Doune Castle, Loch Lomond & Skotska högländerna

Doune Castle, Loch Lomond & Skotska högländerna

På denna otroliga heldagstur i de västra högländerna, får du njuta av vacker natur, sjöar och berg och se några av Skottlands mest kända slott. Se Doune Castle, känd från Game of Thrones, Inverary Castle & Kilchurn Castle. Boka din utflykt nu!

Från 434 kr
Whiskyupplevelse i Skotska högländerna

Whiskyupplevelse i Skotska högländerna

Upplev den skotska kulturikon som är mest uppskattad runt om i världen - whiskyn! Besök Skottlands äldsta destilleri, Glenturret Distillery – känd för sin ”Famous Grouse." Njut av ett fotostopp på Forth Road Brigde och se vackra vattenfall och skogar på The Hermitage. Boka din whiskytur hemifrån!

Från 410 kr
St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

Följ med på en naturskön utflykt och upplev fantastiska broar, pittoreska byar och Skottlands golfhistoria. Besök den vackra Dunfermline Abbey, utforska den historiska staden St Andrews, se Fife kusten, ät Skottlands bästa fish and chips och mycket mer! Se till att boka biljetter hemifrån!

Från 410 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen