Aten

Här hittar du biljetter till sevärdheter, sightseeing och mycket mer i och utanför Aten. Förboka biljetter och utflykter hemifrån och säkra din plats på våra populära turer! Njut av en promenad i Aten, beundra den otroliga Akropolis-klippan med Parthenon templet, följ med på en dagstur till magiska Delfi, antika Korint, Mykene med Lejonporten eller ö-luffa i det fantastiska Egeiska havet och utforska öar som Egina, Poros och Hydra.

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Båtluffa till Hydra, Poros & Egina

Båtluffa till Hydra, Poros & Egina

Njut av en heldagstur i Saroniska bukten, båtluffa till de grekiska öarna Hydra, Poros och Egina! Det blir en fantastisk båtutflykt till tre mycket olika och vackra grekiska öar utanför Aten. I turen ingår en välsmakande lunchbuffé samt transfer t/r från ditt hotell i Aten. Gå inte miste om allt det roliga, boka din dags-ö-luff hemifrån!

Från 1181 kr
Heldagstur till Mykene & Epidauros

Heldagstur till Mykene & Epidauros

Besök Mykene, en av de viktigaste arkeologiska platserna på det grekiska fastlandet och beundra den mest berömda amfiteatern från antikens Grekland i Epidauros. Lunch finns som tillval. I turen ingår transfer t/r från ditt hotell i Aten. Boka din heldagsutflykt till Mykene och Epidauros på Peloponnesos hemifrån!

Från 612 kr
Utflykt till antika Korinth

Utflykt till antika Korinth

Boka en halvdagtur till det arkeologiska området i antika Korinth! Här kan du utforska resterna av den gamla marknadsplatsen Agora, Apollo-templet och mycket mer. I turen ingår tur och retur resa med buss från Aten. Boka här och få din e-biljett direkt till din e-post adress.

Från 650 kr
Kap Sunion & Poseidontemplet

Kap Sunion & Poseidontemplet

Njut av den natursköna färden längs kusten, söderut till Kap Sunion och Poseidons tempel, längst ut på Attikahalvön. Lär dig mer om det välbevarade templet, tillägnat guden Poseidon, och ta in den vackra utsikten över Saroniska bukten. Se mer än bara staden Aten, boka din utflykt till Poseidontemplet på Cape Sounion här!

Från 520 kr
Aten, Akropolis & Akropolismuseet

Aten, Akropolis & Akropolismuseet

Följ med på en fascinerande och historisk sightseeing i den grekiska huvudstaden Aten och beundra den antika stadens fantastiska sevärdheter. Den här turen inkluderar även en guidad tur av Akropolismuseet! Gå inte miste om denna populära utflykt, boka hemifrån!

Från 845 kr
Aten & Akropolis till fots

Aten & Akropolis till fots

Utforska Aten till fots på denna 3-timmars tur! Promenera bland Atens mäktiga och historiska platser och se Akropolis, Zeustemplet, Parthenon och mycket mer! Den här utflykten inkluderar de flesta av de populära attraktionerna i Aten, boka din plats i förväg!

Från 412 kr
Grekisk afton i Aten inkl. middag

Grekisk afton i Aten inkl. middag

Utforska Athens by night! Njut av en busstur genom staden, beundra Akropolis belyst i mörkret, besök den gamla stadsdelen Plaka och njut av en traditionell grekisk afton med middag och folklore show. Följ med på en rolig och festlig grekisk afton i Aten, boka din tur hemifrån!

Från 715 kr
Aten Hop-On Hop-Off

Aten Hop-On Hop-Off

Utforska det bästa av Aten med de fantastiska Hop-on Hop-off bussarna! Hoppa på och av vid sevärdheter och monument, som du vill på 23 hållplatser längs två rutter i Aten och Pireus. Din biljett är giltig för 24 timmar + du får en extra dag på köpet. Boka nu!

Från 195 kr
Heldagstur till Delfi

Heldagstur till Delfi

Besök Delfi och guden Apollons helgedom! Njut av de kanske vackraste omgivningarna i Grekland och besök Apollontemplet, där oraklet i Delphi siade om livets gåtor. Delfi är ett måste för alla att uppleva! I turen ingår tur och returtransfer från ditt hotell i Aten. Lunch finns som tillval! Heldagsturen till Delfi är mycket populärt, så boka i förväg!

Från 1008 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen