Sök biljetter

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Briar Street Theatre

Briar Street Theatre

Briar Street Theatre

Liknande kategorier

Biljetter till: Blue Man Group - Chicago IL

Blue Man Group - Chicago IL

Från 587 kr
Blue Man Group i Chicago med sina blå män, är en icke-verbal föreställning som inte går att beskriva i ord, den måste upplevas! Föreställningen är både rolig, originell och energisk! 

Höjdpunkter
- Förboka biljetter till denna underhållande show 
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori 
- Förbered dig på att bli hänförd av de blå männen 

Vad handlar Blue Man Group om? 
Föreställningen bjuder in till en multisensorisk värld som kombinerar teater, musik, vetenskap och konst, där Blue Man Group presenterar sin perfekta anarkistisk bruksanvisning om hur man vinner popularitet i den moderna musikens värld. 

De tre uttryckslösa, skalliga, blåa och stumma männen verkar vara helt i sitt rätta element bland surrealistisk teaterkonst, video, ljusshow och spännande rockmusik. 

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Vem passar föreställningen för? 
Blue Man Group är rolig för alla åldrar, både barn och vuxna. Föreställningen innehåller inget tal, så icke-engelskspråkiga besökare kan njuta av showen lika mycket! Barn under 3 år får inte följa med. 

Hur lång är föreställningen? 
Ca 2 timmar, inklusive paus. 

Viktig information:?
- När du beställer biljetter till en musikal i Chicago tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Vägbeskrivning

Briar Street Theatre

Adress
3133 N. Halsted Street Chicago IL US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!