Venedig

Venedig är utan tvekan en av de vackraste städerna i världen, med en rik kultur och historia - och inte att förglömma fantastisk mat. Följ med på en rundtur och se det bästa av Venedig, få en exklusiv rundtur i Markuskyrkan eller få en oförglömlig smakupplevelse i de judiska kvarteren på en mat- och vintur.

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Det Bästa av Venedig + Vattentaxi Canal Grande

Det Bästa av Venedig + Vattentaxi Canal Grande

Exklusiv tur med max 10 deltagare! Upplev Venedigs bästa sevärdheter med 1 timmes vattentaxi på Canal Grande, besök i Markuskyrkan, Marko Polos hus, Campo SS Giovanni Paolo och den berömda Suckarnas bro. Boka biljetter till Det Bästa av Venedig, inkl. Vattentaxi på Canal Grande här.

Från 834 kr
Det Bästa av Venedig

Det Bästa av Venedig

Det Bästa av Venedig är perfekt för dig som endast har en begränsad tid i Venedig. På bara några timmar tar vi dig till de mest kända platserna i Venedig, inklusive Markuskyrkan och Rialto-bron. Boka din guidade promenad här!

Från 639 kr
Det Bästa av Venedig + Dogepalatset

Det Bästa av Venedig + Dogepalatset

Det Bästa av Venedig + Dogepalatset är perfekt för dig som endast har en begränsad tid i Venedig. På bara 3,5 timmar tar vi dig till de mest kända platserna i Venedig, inklusive Markuskyrkan, Rialto-bron samt Dogepalatset. Boka dina biljetter här!

Från 834 kr
Guidad tur på Dogepalatset

Guidad tur på Dogepalatset

Besök det magnifika Dogepalatset i Venedig och lär dig mer om det bästa och det värsta ur Venedigs historia – se allt från stora målningar av Tintoretto och Veronese till träfacket där anklagelser om förräderi lämnades till den skräckinjagande hemliga polisen. Boka din guidade rundtur här!

Från 618 kr
Glasblåsning & Knyppling

Glasblåsning & Knyppling

Fly människomassorna och larmet i Venedig och få en glimt av vad staden brukade vara, där traditionella hantverk som glasblåsning och knyppling har förts vidare från generation till generation i århundraden. Följ med på en halvdagstur till de tidlösa öarna Murano och Burano. Boka här!

Från 380 kr
Kvällspromenad i Venedig inkl Gondoltur

Kvällspromenad i Venedig inkl Gondoltur

Följ med på en kvällspromenad i Venedigs hemlighetsfulla och mindre turistiska vindlande kvarter, där tvätten hänger på tork över kanalerna. I turen ingår en romantisk gondoltur med en äkta gondoljär. E-biljett till din inkorg.

Från 726 kr
Venedig Hop-On Hop-Off Båtar

Venedig Hop-On Hop-Off Båtar

Utforska vackra Venedig med Hop-On Hop-Off båtarna! Det är den i särklass roligaste sightseeingen i Venedig! Gratis för barn under 5 år. Boka dina biljetter till Hop-On Hop-Off båtarna hemifrån och gör dig redo att upptäcka Venedig!

Från 217 kr
Hemlighetsfulla Venedig inkl Gondoltur

Hemlighetsfulla Venedig inkl Gondoltur

Följ med på en guidad rundvandring i vackra Venedigs hemlighetsfulla kvarter, lyssna på historier om de lokala legenderna och avsluta turen med en romantisk gondoltur på de stillsammare sidokanalerna i Venedig. Boka din promenad och gondoltur här!

Från 726 kr
Det Bästa av Venedig VIP

Det Bästa av Venedig VIP

Se Venedigs främsta sevärdheter på vår mest exklusiva guidade stadsrundtur Venedig VIP Sightseeing, som kombinerar en Guidad tur på Dogepalatset Tour och Det Bästa av Venedig + Vattentaxi på Canal Grande. Se till att du får en plats på denna populära tur, boka biljett idag!

Från 1408 kr
Vin & Aptitretare i de Judiska kvarteren

Vin & Aptitretare i de Judiska kvarteren

Ät och drick dig genom de historiska judiska kvarteren i Cannaregio distriktet i Venedig på denna unika guidade tur. Det blir en mat- och vintur du sent kommer glömma! Boka dina biljetter online redan idag!

Från 531 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen