Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Black Light Theatre Srnec

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Black Light Theatre Srnec

Spara
Ta bort sparad
4.1 (146)

Letar du efter en annorlunda, färgsprakande upplevelse på din resa till Prag? En föreställning på Black Light Theatre Srnec är lika annorlunda som oemotståndlig, och ett riktigt traditionellt tjeckiskt teaterevenemang. Ljus, mörker och färger särskiljs i en föreställning där ingen talar. Här förvandlas den vardagliga världen till en surrealistisk upplevelse. Black Light Theatre är en riktig publikmagnet som du inte bör missa.

Höjdpunkter

- Besök världens första Black Light Theatre
- Traditionellt tjeckiskt teaterevenemang
- Njut av en färgglad & rolig föreställning

Vad kan jag förvänta mig?

Vad är det som gör Black Light Theatre så unikt? Allt börjar med svarta gardiner, en mörk scen och UV-ljus i kombination med utklädda skådespelare, dans, mimik och akrobatik. Black Light Theatre är en plats där en vardaglig värld förvandlas till en surrealistiskt icke-verbal föreställning med vilda illusioner för alla sinnen! Rörliga föremål, busiga djur och både synliga och osynliga aktörer gör att du sent kommer glömma föreställningens 90 minuter av skratt och interaktiv humor.

Black Light Theatre Srnec är den första, ursprungliga black light-teatern i Prag. Här ser du de första black light-sketcherna som någonsin skapats och får lyssna på musiken komponerad av teaterns grundare.


De olika numren och scenerna skiljer sig från föreställning till föreställning, en gemensam nämnare är att de fungerar som en guidad tur genom Black Light Theatre Srnec’s historia. ”Laundrette” är det äldsta numret och skapades två år före det officiella grundandet av Black Light Theatre Srnec. I scenen ”Magician” får de osynliga artisterna visa vad de verkligen kan: olika objekt dyker upp, förändras och försvinner sedan igen. Och det nästintill mänskliga beteendet hos den fyrbenta vännen till en västerländsk bartender i scenen ”Horse” får dig att skratta hjärtligt.

Sedan 1961 har Black Light Theatre Srnec's föreställningar spelats på nästan 90 festivaler runt om i världen. Missa inte chansen att se Black Light Theatre Srnec på sin hemmascen i den underbara staden Prag, i hjärtat av Europa.

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Det är bara att skriva ut den och ta med till teatern. 

Viktig information

- Var på plats på Black Light Theatre Srnec i god tid för att hitta dina platser. Vid sen ankomst får man endast tillträde i lämplig paus.
- Ändringar i repertoaren kan ske med kort varsel.

Biljettkategorier

Vuxen (10+)
Barn (2-9)
Små barn (0-2): Gratis

Öppettider

Dagligen kl. 20:00

Boka
Från 331 kr

fre, 30 sep 2022

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 1 timmar 30 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Black Light Theatre Srnec

Adress
Karolíny Světlé 18 Prague 1

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!