Sök biljetter

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Eiffeltornet: toppen - gå före i kön

Eiffeltornet: toppen - gå före i kön

Eiffeltornet: toppen - gå före i kön

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Eiffeltornet: toppen - gå före i kön

Spara
Ta bort sparad
4.6 (38)

Gå före i kön till det extremt populära Eiffeltornet. Denna biljett inkluderar den 3:e och högsta våningen, Eiffeltornets summit! Prioriterad entré till både säkerhetskontrollen och till hissarna på markplan! 

Höjdpunkter

- Entrébiljett till Eiffeltornet inkl. toppen  
- Prioriterad entré - du sparar tid!  
- Njut av utsikten från Eiffeltornets högsta våning  
- Få tillgång till alla tre våningar i Eiffeltornet  
- Promenera på 1:a våningens glasgolv
- Upplev Paris från ovan  

Vad kan jag förvänta mig?

Besök toppen av Eiffeltornet  
Du möter upp biljettrepresentanten ett stenkast från Eiffeltornet för att byta din e-biljett mot originalbiljetter. Adressen står tydligt på din e-biljett.   

Därefter lotsar representanten gruppen den korta promenaden till Eiffeltornet och genom säkerhetskontrollen via den prioriterade entrén. Du kan självklart gå på egen hand om du föredrar det! Tänk på att inte ta med stora väskor eller bagage. Ryggsäck och handväska går bra! Du går sedan via den prioriterade entrén till hissarna som tar dig upp i Eiffeltornet. 

Biljetten ger dig tillträde till alla tre våningsplan i Eiffeltornet! Hissarna från markplan tar dig upp till första och andra våningen och från andra våningen tar du hissen ända upp till toppen! Till denna hiss är det samma kö för alla som har biljett till toppen! 

Utforska första våningen
På första våningen kan du njuta av panoramautsikten över huvudstaden och Champ de Mars, nedanför Eiffeltornet. Här finns informativa bild- och textskärmar, pekskärmar, digitala album och reproduktioner av objekt förknippade med Eiffeltornet. Här kan du lära dig allt och lite till om Eiffeltornet, kända och okända fakta! På första våningen finns även ett område med det populära genomskinliga glasgolvet. Titta ner om du törs, du befinner dig 57 meter över marken...
På första våningen ligger den berömda restaurangen Restaurant 58 Tour Eiffel (läs mer om lunch och middag) och här finns även en trevlig souvernirbutik.

Utforska andra våningen
På andra våningen, 116 meter över marken, kan du låta dig hänföras av utsikten över Paris och alla stora kända landmärken som Louvren, Grand Palais, Notre Dame, Montmartre, Invalides med mera. Utsiktsvåning både inomhus och utomhus. 

Utforska tredje våningen - Eiffeltornets topp
Från andra våningen tar du hissen upp till Eiffeltornets summit/topp, på tredje våningen, hela 276 meter över marken. Utsikten är minst sagt hisnande. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett/pdf voucher till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den till mötesplatsen.

Hur fungerar det på plats?
Du möter upp biljettrepresentanten ett par kvarter från Eiffeltornet och byter ut e-biljetten mot originalbiljett. Adressen står på din e-biljett. Möt upp 20 minuter innan utsatt tid. 

Biljettkategorier

Vuxen (4+)
Småbarn (0-3): Gratis

Öppettider

Inträde flera gånger dagligen. Se kalendern för lediga tider.

Vad ingår inte i priset?

- A guided tour.

Boka
Från 1 153 kr

mån, 25 sep 2023

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - gå före i kön

Öppettider

Vad ingår i priset?

Prioriterad entré till Eiffeltornet inklusive säkerhetskontrollen och hissarna från markplan.

Vägbeskrivning

Eiffeltornet: toppen - gå före i kön

Adress
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!