Sök biljetter

Liknande kategorier

PSG - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain är en ung förening som grundades 1970 tack vare en sammanslagning av de tidigare två Paris-lagen Paris F.C. och Stade Saint-Germain. Det nya laget PSG inledde sin första säsong i Ligue 2 som de vann, och sedan dess har laget spelat i högstadivisionen Ligue 1.

Efter 16 år av existens vann laget sin första ligatitel och det såg ut som att det nya huvudstadslaget var på väg att bli något stort. 1996 vann PSG UEFA-cupen, men utvecklingen därefter blev inte vad de hade hoppats på.

En morgon 2011 måste flertalet PSG-supportrar vaknat upp och inte trott sina ögon när de läste sin L’eqipue på väg till jobbet. Det forna (men inte särskilt framgångsrika) tennisproffset och tillika prinsen av Qatarska, Shejk Nasser Al-Khelafi, hade köpt mer än 70% av klubben.

I och med det nya ägarskapet har PSG numera QNB (Qatar National Bank) som huvudsponsor och därmed alla pengar i världen. Stjärnor har rullat in på löpande band, först in var Javier Pastore och efter det har vi fått se Thiago Silva, Maxwell, Ezequiel Lavezzi, Edinson Cavani, Lucas Moura, David Luiz, Marco Veratti, David Beckham, Zlatan Ibrahimovic och många fler stjärnor är att vänta.

Efter bara ett år gav satsningen resultat och PSG vann ligan direkt. Men ligatitlar eller framgångar i de inhemska cuperna betyder ingenting, målet är att vinna Champions League och bli den absolut bästa klubben i världen.

Tack vare PSG:s ekonomiska doping har fler rika investerare hittat till den franska ligan och det är bara en tidsfråga innan Ligue 1 går om både Italienska Serie A och Tyska Bundesliga när det gäller internationellt intresse och världsranking.  

Ticmate Charity

PSG - Paris Saint-Germain

Vi är stolta återförsäljare av fotbollsbiljetter till PSG Paris Saint-Germain, Zlatans förra klubb, på Parc des Princes i Paris! Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa dina matchbiljetter, online, till PSG Paris Saint-Germain! 

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till PSG - Paris Saint-Germain.