The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

Barrymore Theatre

Pris från 1005 kr

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time är ett extraordinärt drama om mordet på Mrs Shears hund Wellington. Pjäsen baseras på en roman av författaren Mark Haddon

Höjdpunkter
- Se denna prisbelönta pjäs på Broadway

- E-biljett direkt till din e-postadress
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Oskyldigt dömd för mordet på en hund
Den femtonårige Christopher står intill fru Shears döda hund. Den har blivit spetsad med en trädgårdsgrep, klockan är sju minuter efter midnatt och Christopher är misstänkt. Christopher antecknar varje ledtråd i boken han skriver, allt för att lösa mysteriet om vem som mördade Wellington. Christopher har en extraordinär hjärna, är exceptionell i matematik men är sämre utrustad för att tolka vardagen och vardagliga ting. Han har aldrig vågat röra sig ensam längre än till slutet av vägen där han bor, han avskyr beröring och han misstror främlingar. 


Detektivarbetet blir en omvälvande upptäckt och en resa som kommer att förändra hans liv för alltid.

Hur får jag mina biljetter? 

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Barrymore Theatre
243 West 47th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours, 35 Minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 49th St. Station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen