Sylvia

Sylvia

Cort Theatre

Pris från 1118 kr

Se Matthew Broderick i den roliga komedin Sylvia på Broadway! Livet för ett medelålders New York-par vänds upp och ner när de tar hem en ovanligt engagerande lösspringande hund från Central Park. 

Höjdpunkter:
- Njut av en rolig och hjärtevärmande komedi
- Se Matthew Broderick live på scen
- E-biljett direkt till din e-postadress
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Sylvia – en uppsluppen och hjärtevärmande pjäs
Se Matthew Broderick (The Producers, How To Succeed..) och Julie White (The Little Dog Laughed) i komedin Sylvia i New York.

Denna underbara inblick i kärlekens och engagemangets komplexitet, frågar vad det verkligen innebär att vara hängiven din partner ... och hur väljer du mellan ditt livs kärlek och människans bästa vän?

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Cort Theatre
138 West 48th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 hours

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 49th St. Station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen