Sök biljetter

Om Ticmate

Ledande agent i Europa med biljetter till internationella evenemang!

Välkommen till Ticmate! Vi är ett svenskt företag som är aktivt i 40 länder på 6 kontinenter. Hos oss hittar du biljetter till evenemang och upplevelser i världens alla storstäder, från Dubai i öster till San Francisco i väster! Hos oss kan du beställa biljetter till sevärdheter, transfer, turistattraktioner, sportevenemang, musikaler, konserter, guidade turer med mera, och ha allt bokat och klart innan du åker hemifrån!

Vilken blir din nästa destination? Hitta och boka biljetter till dina upplevelser hos Ticmate!

 • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

  4000+ produkter i 30 städer

 • 100 % säkra betalsystem

  Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

 • Betala i din lokala valuta

  Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Ambassador Theatre

Ambassador Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Chicago

Chicago

4.6 (118)
Från 597 kr

Låt dig svepas med till 1920-talets jazziga Chicago! Chicago the Musicalär sexig, fräck och sofistikerad! Det är den längst spelade amerikanska musikalen på Broadway, och är vinnare av sex Tony Awards, två Olivier Awards, en Grammy och otaliga stående ovationer. Med andra ord, du kommer inte bli besviken!

Höjdpunkter

 • Se till att förboka biljetter till denna fräcka publikfavorit
 • Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
 • Upplev en prisbelönt musikal i världsklass

Vad kan jag förvänta mig?

Vad handlar Chicago om?
Chicago the musical är en fängslande berättelse om girighet, mord och show business. Handlingen utspelar sig i 1920-talets jazziga Chicago, där vi möter två rivaliserande mörderskor som sitter inlåsta på Cook Countys kvinnofängelse. Nattklubbsstjärnan Velma avtjänar ett straff för att ha döda sin make och syster, efter att ha hittat de två i sängen tillsammans. Den energiska sångerskan Roxie sitter inlåst för att ha dödat den älskare hon varit otrogen mot sin man med.

Med dansarnas sexiga rörelser och den ena topplåten efter den andra håller föreställningen samma ångande tempo som när den först sattes upp 1975. Så häng med och upplev den längst spelade amerikanska musikalen på Broadway!

Chickago the Musical målar staden röd med våra två mörderskor Roxie Hart och Velma Kelly och den slipade advokaten Billy Flynn .

Låtarna i Chicago är fantastiska och lika klassiska som musikalen själv och inkluderar stora hits som "All That Jazz ", "Funny Honey ", "Mr Cellofan ", "Nowdays " och "Razzle Dazzle ". 

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Viktig information

När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Är detta något för mig?

Vem passar föreställningen för?
Rekommenderas från 13 år och uppåt.

Öppettider

måndag, tisdag och torsdag till lördag 20.00 - söndag 19.30 lördag och söndag 14.30

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Ambassador Theatre

Adress
219 West 49th Street New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!