Hand to God

Hand to God

Booth Theatre

Pris från 1198 kr

Pjäsen Hand to God på Broadway i New York, kretsar kring den blyga eleven Jason, som finner ett utlopp för sin växande kreativitet i det kristna marionett ministeriet i den religiösa och relativt lugna lilla staden Cypress, Texas.

Höjdpunkter:
- Upplev en ny amerikansk Broadwaypjäs
- E-biljett direkt till din e-postadress
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

En 'levande' handdocka
Jasons komplicerade relation med byns präst, skolans översittare, flickan i grannhuset och särskilt till sin mamma, blir än värre när Jasons marionett docka, Tyrone, utvecklar en chockerande och respektlös personlighet helt på egen hand. Hand to God utforskar trons och moralens häpnadsväckande ömtåliga karaktär, och de band som binder oss samman.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Booth Theatre
222 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
1 hour, 55 minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 50th St. Station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen