Once

Once

Phoenix Theatre

Pris från 660 kr

Specialpriser på torsdagsföreställningar: Spara upp till 45% av biljettpriset!

Se musikalen Once som kommer direkt från Broadway till West End. Biljetter till musikalen Once bokar du online här på sidan!

Musikalen baseras på den Oscar-vinnande filmen och berättar historien om en irländsk musiker och en tjeckisk invandrare som sammanförs av sin gemensamma kärlek till musiken. Under en ödesdiger vecka utvecklas deras oväntade vänskap och samarbete till en kraftfull men komplicerad romantik, som förstärks av den råa känslan av låtarna de skapar tillsammans.

Med ett prisbelönt team av visionära konstnärer och med en ensemble av begåvade skådespelare och musiker blir föreställningen Once en musikalisk hyllning till livet och kärleken. Den är spännande i sin originalitet, modig i sin ärlighet och oförglömlig på alla sätt och vis.

Sista föreställningen 21 mars 2015! 

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 4 kundrecensioner
Bra!

Hela familjen med barn på 13 och 16 år tyckte att musikalen var bra, speciellt musiken.

Laila, Järfälla
MÅN, 03 NOV 2014
4.3
Toppen!

Jag älskar musiken från The Swell Season, Glen Hansard och Marketa! :) Jag tyckte de gjorde en fin tolkning från filmen Once. Ifall man vill så får man även gå upp på scenen och beställa i baren innan och i pausen och umgås med musikalartiserna.

Agneta, Handen
MÅN, 27 OKT 2014
4.3
Bra men lite udda

Once är en musikal som utspelar sig på Irland. Genomgående tema är irländsk folkmusik. Det är bra, men kanske lite udda för svensk smak. Dessutom är det svårt att förstå dialogen, då de flesta aktörer har en ganska kraftig accent. Men det är ju en del av produktionen, med tanke på handlingen / miljön.

Om man går dit och istället ställer in sig på att få uppleva en form av konsert, blir man inte besviken. Musikerna är utomordentligt skickliga, och musiken är varierad och väl komponerad. Once är inget för den breda publiken, men en mycket positiv upplevelse för den som är ute efter något som skiljer sig från mängden.

Lena, Stockholm
TIS, 03 SEP 2013
4.3
Bättre än filmen

Enastående föreställning där samtliga deltagare spelar sitt eget instrument och deltar på ett härligt sätt. Har sett åtskilliga musikaler (MammaMia, Phantom of the Opera, Les Miserables etc) som är storslagna med många deltagare och pampig musik men denna musikal imponerar mer på mig med sin intimitet och aktörer som både sjunger fantastiskt och dessutom spelar sitt eget instrument. Missa inte att komma i god tid eftersom deltagarna "jammar" före föreställningen och man kan själv gå upp på scenen och uppleva stämningen före själva föreställningen börjar. Rekommenderar även att se filmen som är mkt bra före för då känner man igen musiken och får härliga rysningar när låtarna börjar. Enjoy!!

Jon, Snekkersten
TIS, 07 MAJ 2013
4.3

Info

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Kvällsföreställning
Måndag-lördag 19.30

Matiné
Torsdag & lördag 14.30

Föreställningens längd:
2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly/Northern Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen