Sök biljetter

Platsinformation

Novello Theatre

Novello Theatre Platsöversikt

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7 (353)
Från kr 362

En av musikalvärldens mest populära föreställningar, Mamma Mia, spelas på Novello Theatre i originalstaden London. ABBA står som bekant för musiken, så värm upp stämbanden och gör dig redo att sjunga med i alla hits! Oavsett ålder får du garanterat en glädjefylld kväll med Mamma Mia!

Höjdpunkter

- Förboka biljetter till denna publikfavorit 
- Välj dina egna platser 
- Njut av ABBAs musik 
- Sjung med i alla odödliga hits 
- Mån-fre kan du ofta spara genom att boka på nätet

Vad kan jag förvänta mig?

Vad handlar Mamma Mia om?
Manusförfattaren Catherine Johnsons soliga och roliga berättelse utspelar sig i ett grekiskt ö-paradis. En dotter försöker kvällen före sitt bröllop hitta sin biologiska far, vilket för tre män ur hennes mors förflutna tillbaka till den ö de inte har besökt på 20 år. Detta resulterar i en bröllopsfest ingen någonsin kommer att glömma... 

Det är en berättelse om kärlek, glädje, vänskap och identitet, som underfundigt och magiskt berättas genom ABBA:s tidlösa klassiker. Föreställningen bjuder på inte mindre än 27 av ABBAs mest välkända låtar, bland andra Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Super Trouper och självklart Mamma Mia!   

Visste du detta om Mamma Mia? 
Mamma Mia filmatiserades 2008. Den brittiska/ amerikanska/ svenska musikalfilmen Mamma Mia! har en stjärnspäckad huvudrollslista med Meryl Streep i rollen som den ensamstående mamman Donna Sheridan. Pierce Brosnan (Sam Carmichael), Colin Firth(Harry Bright) och Stellan Skarsgård (Bill Anderson) spelar de tre potentiella fäderna till Donnas dotter, Sophie, spelad av Amanda Seyfried.

Vilka ingår i teamet bakom Mamma Mia? 
Mamma Mia är baserad på en bok av Catherine Johnsonoch sånger av ABBA. Björn Ulvaeus och Benny Andersson står för musik och texter. Musikalen är regisserad av Phyllida Lloyd.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
När din onlinebokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern, alternativt visa upp bokningsnumret i mobilen.

Viktig information

Hur lång är föreställningen? 
Föreställningens längd ca 2 timmar 20 minuter, inklusive paus.

Öppettider

Måndag till lördag kl 19.45 Torsdag och lördag kl 15.00

Fantastiskt: 4.7

"Svensk upplevelse"

"Skriv din recension!"

Anders, Halmstad mån, 8 okt 2018

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 20 minuter

Öppettider

Måndag till lördag kl 19.45 Torsdag och lördag kl 15.00

Vägbeskrivning

Novello Theatre

5 Aldwych London WC2B 4LD