Pippin

Pippin

Music Box Theatre

Pris från 1298 kr

Missa inte den medeltida pop-musikalen Pippin på Broadway i New York. Boka dina biljetter till musikalen Pippin i New York här!

Pippin är berättelsen om den unga prinsen Pippin, Karl den Stores arvinge, som ger sig ut på en resa för att upptäcka sig sjäv och meningen med livet. På sin färd ställs vår hjälte öga mot öga mot en osäker värld av krig, kärlek, politik och religion. 

Denna musikaliska fabel, med text och musik av Tony Award ® nominerade Stephen Schwartz (Godspell, Wicked) och baserad på boken av Roger O. Hirson, lyser upp Broadwayscenen med sin underbara grafik och praktfulla låtar som "Magic to Do" "Glory" och "Corner of the Sky". Föreställningen är regiserad i en ny-cirkus anda av Diane Paulus. Musikalen Pippin i New York är koreograferad i klassisk Bob Fosse-stil och är väl värt ett besök när du är i stan.

Musikalen har belönats med inte mindre än fyra Tony Award ® 2013.

OBS! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett/orchestra eller balkong/mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
helt enkelt en lysande föreställning!!

bättre kan det nog inte bli.
en story vi känner, såg showen på 70-talet.
vilka artister, helt enkelt oslagbart bra!

Nils, Örebro
ONS, 23 APR 2014
5.0

Info


Music Box Theatre
239 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 hours, 35 minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Take the subway to 42nd St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen