On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

Marquis Theatre

Pris från 969 kr

On Your Feet - the Story of Gloria & Emilio Estefan är den nya Broadwaymusikalen om två människor som trodde på sina talanger, sin musik och varandra, och blev till en internationell sensation.

Höjdpunkter:
- Se en storslagen musikal om två storslagna musiker
- E-biljett direkt till din inkorg
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Berättelsen om Gloria & Emilio – On Your Feet!
Gloria Estefan har sålt över 100 miljoner skivor och spelat på utsålda arenor världen runt. Tillsammans med maken Emilio har de vunnit 26 Grammy Awards, men deras musik är bara halva sanningen. Nu får du hela historien bakom detta välkända par och deras musikaliska framgångar.

On Your Feet! Presenterar några av de mest ikoniska låtarna från det senaste kvartsseklet, exempelvis Rhythm is Gonna Get You, Conga, Get On Your Feet, Don’t Want To Lose You Now, 1-2-3 och Coming Out of the Dark.

Broadwaymusikalen har ett enormt kreativt team för att matcha den ojämförliga låtlistan. Den tvåfaldige Tony Award-vinnaren Jerry Mitchell (Kinky Boots) regisserar en ensemble på 20 personer, med koreografi av fyrfaldigt Drama Desk-nominerade Sergio Trujillo (Jersey Boys) och en originalbok av den tvåfaldigt Drama Desk-nominerade Alexander Dinelaris (The Bodyguard).

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Marquis Theatre
211 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours, 15 Minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 49th St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen