Nerds

Nerds

Longacre Theatre

Pris från 1256 kr

Musikalen Nerds i New York är den första dot.com(edin) som kopplar greppet om den episka rivaliteten mellan två av historiens största ikoner, Bill Gates och Steve Jobs. Musikalen Nerds är en skarp och komisk hyllning av tekniken vi älskar, hatar och i slutändan, inte kan leva utan.  

Höjdpunkter:
- Säkra biljetter till denna underhållande musikal
- Få de bästa tillgängliga platserna i din valda kategori
- Njut av prisbelönad musik och banbrytande teknik

Vad handlar Nerds om?
Berättelsen börjar långt innan vi alla hade datorer i byxorna, innan Al Gore uppfann internet, och när grundarna av den moderna teknologin satt i sina garage och fifflade med det som var datorrevolutionens födelse.

Du får träffa Steve, en klärvoajant och arrogant rockstar, och Bill, en lysande underdog med ett datachip på sin axel. De förvandlas från unga nördar till multi-miljardärer som gör datorer hippa, de blir förälskade i lika briljanta kvinnor och startar så småningom två av de största företagen på jorden: Apple och Microsoft. Du får uppleva hur Bill och Steve förändrade världen och hur de har förändrat vårt sätt att kommunicera, skapa och lyssna på musik, få nyheter, titta på videoklipp av kattungar, köpa begagnade soffor och dela bilder av kalkonsmörgåsen vi åt till lunch #delicious .

Räkna med en hysteriskt rolig och engagerande inblick i en värld där Apple ställs mot Microsoft och bevittna en imponerande ”från nörd till rockstjärna”- förvandling!

Hur får jag mina biljetter?
När din beställning online är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Det är bara att skriva ut den och ta med till teatern.

Viktig information
:


- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Longacre Theatre
220 West 48th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 tim inkl paus

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Take the subway to 49th St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen