American Psycho

American Psycho

Gerald Schoenfeld Theatre

Pris från 905 kr

Direkt från en bejublad och utsåld spelperiod i London kommer musikalen American Psycho, med sin dekadenta stil av designermärken, sex och syntar, till Broadway.

Höjdpunkter:
- Upplev succémusikalen American Psycho
- Få de bästa platserna i din valda kategori
- Se den bästsäljande romanen - live på scen

Upplev kult-romanen American Psycho på scen
Hit-musikalen American Psycho är baserad på den bästsäljande romanen av Bret Easton Ellis.

Musikalen utspelar sig i 1980-talets flärdfulla Manhattan och berättar historien om Patrick Bateman, en ung och vacker aktiemäklare på Wall Street, som i största hemlighet lever ut sin mörkaste amerikanska dröm. Patrick och hans elitgrupp av vänner tillbringar alla lediga stunder på exklusiva restauranger och heta nattklubbar på lyxiga adresser. Men senare på nätterna uppfyller Patrick sina mörkaste begär...

"Pure, decadent pleasure." (The London Times)

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
American Psycho lämpar sig endast för en vuxen publik. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.

Hur lång är föreställningen?

Ca 2 timmar och 40 minuter, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom American Psycho?
American Psycho är omskriven för scenen av författaren Roberto Aguirre-Sacasa (Glee), regisserad av Rupert Goold (King Charles III), med musik av Duncan Sheik, (Spring Awakening) och vi ser Benjamin Walker (Bloody Bloody Andrew Jackson) i huvudrollen.

Viktig information:


- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Gerald Schoenfeld Theatre
236 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours 42 Minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Take the subway to 42nd St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen