Kontakta oss

Hej! Klicka på den rubrik som passar din fråga bäst och vi hoppas att du finner ditt svar! Du är annars alltid välkommen att kontakta oss!

Bokning

Det enklaste, snabbaste och säkraste sättet att beställa biljetter är att göra en bokning online här på sidan. Du kan få hjälp med frågor gällande din beställning genom att ringa till vår kundtjänst (nordisk- eller engelsktalande personal), men själva bokningen gör du alltid själv här på sidan. Du kan även skicka frågor via kontaktformuläret nedan eller direkt till helpdesk@ticmate.com, så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Mer information Frågor & svar

Saknar du din e-biljett? Fyll i din mailadress och ditt bokningsnummer så skickar vi den på nytt:

Avbokning

Biljetter säljs utan återbetalningsgaranti och generellt går det inte att ändra eller avboka biljetter, vilket vi informerar om i våra bokningsvillkor.

Om du inte har tecknat ett avbeställningsskydd (gäller vid sjukdom/olycksfall där du kan uppvisa ett läkarintyg, läs mer under nästa flik) kan vi inte lova dig att det är möjligt att göra några ändringar i din bokning. Du kan i så fall kontakta vår helpdesk så ska vi undersöka möjligheten att ändra din bokning eller sälja dina biljetter vidare.

Det kan ta upp till 2 veckor efter evenemangets datum innan vi får bekräftelse på om dina biljetter är sålda eller inte. Du kan även förvänta dig en avgift per biljett om biljetterna säljs vidare.

Mer information Frågor & svar

Avbeställningsskydd

Här på Ticmate kan du teckna ett avbeställningsskydd som, mot uppvisande av läkarintyg, ger dig rätt till återbetalning av biljettkostnaden, om du själv, någon i ditt ressällskap eller i den närmaste familjen drabbas av sjukdom eller olycksfall.

Pris:
Avbeställningsskyddet kostar 5% av köpesumman.

Avbeställningsskyddet innebär:
Du får tillbaka hela summan för biljetterna, (förutom kostnaden för avbeställningsskyddet), om du som beställt biljetterna, någon nära anhörig (make, maka, barn, syskon eller förälder) eller någon i ressällskapet, före avresan från hemorten, drabbas av akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Läkarintyg krävs. Avbeställningsskyddet gäller tills du fysiskt börjar din resa, vanligtvis när du kliver ombord på flyget/tåget/bussen etc i ditt hemland.

Beställning av avbeställningsskydd:
Avbeställningsskyddet tecknar du samtidigt som dina biljetter och kan inte bokas på i efterhand. Skyddet är giltigt från och med att du bokat och betalat. Notera! Summan för avbeställningsskyddet återbetalas inte vid en eventuell avbokning av biljetterna.

Anmälan om avbeställning:
Anmälan av avbeställning skall göras per mail till helpdesk@ticmate.com innan evenemangets datum. Bifoga gärna läkarintyget vid anmälan för snabbare handläggning.

Läkarintyg:
En återbetalning godkänns endast med ett giltigt läkarintyg. Senast två veckor efter evenemangets datum behöver vi ditt intyg tillsammans med en kopia av din bokningsbekräftelse. På intyget ska läkarens namn och telefonnummer tydligt stå.

Du kan scanna bokningsbekräftelse och läkarintyg och skicka till helpdesk@ticmate.com eller med vanlig post till:
Ticmate AB
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm

Om någon annan än den som beställt måste avboka:
Om någon i ressällskapet måste avboka sin biljett behövs, förutom läkarintyg, ett intyg på att ni skulle resa tillsammans för att se föreställningen. Detta kan vara en kopia på flyg- eller hotellbokning.

Avbeställningsskyddet gäller inte:
- Om du glömde ta med bokningsbekräftelse eller e-biljetter.
- Om du kom för sent till arrangemanget och därmed inte släpptes in.
- Om du ångrar ditt köp.
- Om du inte kom fram i tid till följd av transportproblem, t ex strejk på flygplatsen eller i anslutning till tåg, buss, tunnelbana eller annat transportmedel.
- Om du missade flyget och/eller tåget.
- Om du blir sjuk, drabbas av olycka eller dödsfall under resans gång.
- I händelse av naturkatastrofer som översvämningar, oväder, snöstormar, jordbävningar eller vulkanutbrott.

Avbeställningsskyddet kan tecknas för en grupp av 8 personer eller färre.

Mer information Frågor & svar

Ledningen

Om du vill komma i kontakt med ledningen för Ticmate.se, var god fyll i formuläret nedan. Ledningen kan svara på frågor gällande bristfälliga svar/hjälp från kundtjänst, jobbansökan eller förfrågan om att bli leverantör m.m.

Mer information Frågor & svar
Kopia skickas till din e-postadress

Ticmate.se Powered by Ticmate

Telefon: 08-446 808 44
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm
Org.nr. 556710-6017
Moms regnr. SE556710601701

E-post E-post 08-446 808 44 08-446 808 44

Ticmate
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen