Vinn en tur med London Eye i en privat glaskapsel!

Det är äntligen december och med jultomtens hjälp går önskningar i uppfyllelse! Vart vill du åka i jul, vilket resmål står högst på din önskelista?

Dela dina resedrömmar och önskelista med oss på facebook.com/ticmate eller i kommentarerna nedan så belönar vi personen med den bästa önskelistan med en tur i en privat glaskapsel i London Eye!

Här är några av våra egna favoriter i hjärtat av Europa:

Southbank London

Upplev London Eye på hemmaplan och medan du ändå är i krokarna, varför inte passa på att besöka några andra populära sevärdheter inom gångavstånd, som London Dungeon, SEA LIFE London Aquarium eller Shrek’s Adventure! London?

Edinburgh

Besök en av de vackraste städerna i Storbritannien: den skotska huvudstaden Edinburgh är ett kulturellt och konstnärligt centrum och en riktig juvel att upptäcka. Njut av Hop-On Hop-off bussarna med sightseeing på egen hand eller följ med på en guidad tur i Skotska högländerna!

Warwick/Cotswolds

Gör en dagsutflykt till engelska landsbygden och upptäck det vackra landskapet Cotswolds med sina charmiga byar! Upplev engelska traditioner och kultur, besök Warwicks medeltida slott, den vackra studentstaden Oxford och Shakespeares födelseplats, Stratford-upon-Avon.

Warwick Castle, Stratford, Oxford and Cotswolds

Amsterdam

Det finns många skäl till att besöka den vackra nederländska huvudstaden – bland annat stadens konst, kultur och naturligtvis den unika arkitekturen och livsstilen. När du är här ändå, låt dig skrämmas i Amsterdam Dungeon eller besök det världsberömda vaxmuseet Madame Tussauds!

Berlin

I Berlin finns det alltid något nytt att uppleva, staden är full av saker du bara måste se! Om du får nog av sightseeing kan du besöka några av stadens främsta turistattraktioner, som Madame Tussauds, Berlin Dungeon och Little Big City. Det garanterar dig en verkligt unik resa till Berlin!

Amsterdam London News Offers Travel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *