Covid-19 uppdatering för våra kunder

Spridningen av Covid-19 gör det svårare att resa och många känner sig osäkra. Vi på Ticmate sätter välbefinnandet och säkerheten för våra kunder och våra samarbetspartners framför allt annat. Oavsett om du är på resande fot just nu eller planerar din framtida resa, finns vi här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan.

Vår policy för resenärer med befintliga bokningar

Om du vill ändra dina resplaner eller avboka en bokning, ber vi dig kontakta vår kundtjänst via kontaktsidan här. Just nu är vi i kontakt med alla våra leverantörer för att ge dig de bästa villkoren för återbetalningar, ombokningar och andra ändringar.

Den senaste hälsoinformationen

Läs de senaste nyheterna och uppdateringarna från relevanta myndigheter noggrant. Vi föreslår Världshälsoorganisationen WHO’s hemsida för de senaste uppdateringarna.

Vår hälsning till världens resenärer

Ticmates mål är, och har alltid varit, att tillhandahålla upplevelser i världsklass till våra kunder från hela världen. Särskilt dessa osäkra tider känner vi att vi är starkare tillsammans än var och en för sig. Vi är här för dig, och vi är med dig – varje steg på vägen.

Allmänt Okategoriserad Travel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *