Välkommen tillbaka till oförglömliga upplevelser

Som en del av våra globala ansträngningar mot Covid-19, så samarbetar Ticmate enbart med arrangörer som följer myndigheternas hälsorekommendationer. Vi värdesätter våra kunders, våra samarbetspartners och personals välbefinnande och säkerhet över allt annat. Oavsett om du är på resande fot just nu eller planerar din framtida resa, finns vi här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan.

För att skydda dig och de omkring dig finns dessa säkerhetsåtgärder på plats inför ditt besök:

  • För att minska folksamlingar kan antalet besökare vara begränsat och vissa arrangörer säljer endast förbokade biljetter online.
  • Vissa evenemang kräver att du använder ansiktsmask under ditt besök. Säkerställ att hela ditt sällskap har egna ansiktsmasker innan ni anländer till evenemanget.
  • Handdesinfektion/handsprit finns tillgängligt för besökare under evenemangen.
  • Utökad rengöring och desinficering av lokaler och transporter.
  • Flera evenemang är nu kontantfria – var beredd att göra eventuella betalningar med kort.
  • Temperaturkontroll kan genomföras och besökare som uppvisar symtom (feber, hosta, halsont etc.) kan nekas inträde av säkerhetsskäl.
  • Kom ihåg att hålla avstånd mellan dig och övriga gäster när du besöker ett evenemang. För besökare och personals säkerhet har många evenemang placerat avståndsmarkeringar på golven.
  • Social distansering ska bibehållas under transport när sådan är inkluderad i din biljett.
  • Vi rekommenderar starkt att du håller avstånd även i kollektivtrafiken. Undvik att stiga ombord på överfulla fordon, även flygplatstransfer, så långt det är möjligt. Vänta på nästa tillgängliga – och inte lika fulla – tåg eller buss om du kan.

Om du har sjukdomssymtom så ber vi dig vänligen att skjuta upp dina reseplaner. Om du har några frågor angående COVID-19 och din resa är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här.

Den senaste hälsoinformationen:

Läs de senaste nyheterna och uppdateringarna från relevanta myndigheter noggrant. Vi föreslår. Vi föreslår WHO´s webbsida för uppdaterad information och riktlinjer.

Vår hälsning till världens resenärer

Ticmates mål är, och har alltid varit, att tillhandahålla upplevelser i världsklass till våra kunder från hela världen. Särskilt dessa osäkra tider känner vi att vi är starkare tillsammans än var och en för sig. Vi är här för dig, och vi är med dig – varje steg på vägen.

News Okategoriserad Travel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *