💘 Romantiska resor och goda minnen 💘

Dela ett romantiskt ögonblick med dina nÀra och kÀra pÄ alla hjÀrtans dag och skapa minnen som varar för evigt. Vi svenskar har delade Äsikter om alla hjÀrtans dag: vissa tycker att det Àr en amerikansk tradition som vi inte borde beblanda oss i.

Andra tycker att de gulliga gesterna med hjĂ€rtan, rosor och kĂ€rleksfulla hĂ€lsningar Ă€r mycket romantiska – och sedan finns det de som varken tycker det ena eller det andra.

PÄ Ticmate tycker vi att romantik Àr viktigt, men vi tycker ocksÄ att kÀrleken borde firas varje dag. Det Àr dÀrför vi har skapat en lista över romantiska upplevelser i de vackraste stÀderna i vÀrlden, vilka du kan besöka nÀr som helst pÄ Äret.

En resa kan ofta erbjuda romantiska stunder som sÄ smÄningom blir goda minnen för livet.

Paris

Bienvenue Ă  Paris!

HÀr finner du hela vÄrt utbud av evenemang i Paris, frÄn cabaréer, sightseeing och turistattraktioner till fotboll med PSG.
Boka en romantisk lunch eller middag pÄ Restaurant 58 i Eiffeltornet, upplev cabaret pÄ Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Louvren med eller utan guide eller njut av en kryssning lÀngs floden Seine.
Varför inte besöka Disneyland Paris eller Versailles?

Rom

Den eviga staden!

HÀr kan du lÀsa mer om vÄra arrangemang i vackra och romantisk Rom. Boka dina biljetter till guidade turer i Vatikanen, Sixtinska Kapellet och St Peters Kyrkan, upplev Colosseum, Forum Romanum och det antika Rom.

London

Swinging London!

HĂ€r finner du ett stort och varierande utbud av biljetter i London! Allt frĂ„n guidade sightseeingturer och sevĂ€rdheter  och museum, som Madame Tussauds, London Eye och Harry Potter Warner Bros. Studio, till fĂ€rgsprakande musikaler i West End och matchbiljetter till Premier League fotboll! E-biljetter till din inkorg!

Venedig

En av de vackraste stÀderna i vÀrlden!

Venedig Ă€r utan tvekan en av de vackraste stĂ€derna i vĂ€rlden, med en rik kultur och historia – och inte att förglömma fantastisk mat.
Följ med pÄ en rundtur och se det bÀsta av Venedig, fÄ en exklusiv rundtur i Markuskyrkan eller fÄ en oförglömlig smakupplevelse i de judiska kvarteren pÄ en mat- och vintur.

Wien

VĂ€lkommen till Wien!

VĂ€lkommen till Österrikes och den klassiska musikens huvudstad – Wien! Njut av en konsert pĂ„ Orangerie Schönbrunn eller Hofburg Slott med musik av WA Mozart och Johann Strauss eller utforska staden och dess omgivningar pĂ„ nĂ„gon av vĂ„ra omtyckta turer – med guide eller pĂ„ egen hand. HĂ€r kan du lĂ€sa mer om vĂ„rt utbud av biljetter i Wien och enkelt och sĂ€kert boka online. Dina e-biljetter skickas till din inkorg.

Italien London Okategoriserad Paris Rom Travel Weekend-resa

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *