Nya musikaler och gamla klassiker i Londons West End i sommar: Vad ska man se?

Utbudet av musikaler i London är större än någonsin och kan kännas överväldigande – ska du välja en gammal klassiker eller en helt ny produktion?

Låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta valet av föreställning inför din speciella utekväll i Londons kulturinstitution och teaterdistrikt West End. Här presenterar vi fem av våra personliga musikaler i världsklass.

Oavsett om du letar biljetter till musikalklassikern du alltid drömt om att se, eller vill känna pulsen i en helt ny 2019-musikal, så lovar vi att följande fem musikaler alla kommer att ge dig en enastående musikalisk upplevelse och en kväll att minnas!

Klassikerna

Dessa musikaler har spelats i åratal och trollbundit miljontals tittare världen över. Dessa musikaler har lagt ribban högt och format själva musikalscenen för kommande årtionden.

1. The Phantom of the Opera

Fantomen på Operan är verkligen musikalernas musikal och en ren glädje för alla musikalälskare. Andrew Lloyd Webbers mästerverk firade 25-årsjubileum år 2011 och fortsätter att fängsla sin publik på Her Majesty’s Theatre i Londons Wes End, efter mer än 11 000 föreställningar.

Boka musikalernas musikal här:

2. Les Misérables

Cameron Mackintosh’s legendariska produktion av Boublil och Schönbergs Les Misérables är en global scenupplevelse. Musikalen har setts av fler än 65 miljoner människor i 42 länder och på 22 språk runt om i världen, och slår fortfarande kassarekord under sitt 28: e spelår.

Bli en del av sensationen och säkra dina biljetter här:

3. Wicked

Wicked, musikalsuccén i både West End och på Broadway, är redan den 9: e längst spelade musikalen i Londons historia. Wicked har vunnit fler än 100 stora utmärkelser, inklusive tre Tony Awards®, två Olivier Awards® och tio WhatsOnStage Awards framröstade av publiken (vinnare av ”Best West End Show” vid tre separata tillfällen). Denna klassiska musikal har nu setts av nästan 10 miljoner människor bara i London.

Låt dig bli förtrollad du med, boka biljetter här:

Nya produktioner

Med dessa nya musikaler får du känna pulsen av 2019-års musikaliska landskap, de har tagit West End med storm och har stor potential att bli nya klassikerstjärnor på musikalhimlen.

Se till att du är bland de första att se dessa helt nya musikaler, det blir garanterat en festlig kväll ute!

4. Waitress

En ny oemotståndlig succémusikal med text och originalmusik av den sexfaldigt Grammy® nominerade Sara Bareilles (Brave, Love Song), manus av den hyllade manusförfattaren Jessie Nelson (I Am Sam) och i regi av Tony Award® vinnaren Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland).

Missa inte den upplyftande musikalen Waitress, boka här:

5. Come from Away

Den här glädjefyllda nya musikalen berättar den otroliga historien om de 7000 flygpassagerare från hela världen som blev strandsatta i Kanada i kölvattnet av 11: e september, och hur invånarna i den lilla avlägsna orten i Newfoundland välkomnar dessa ”come from aways” in i sina liv.

En hyllning till mänskligheten, boka dina platser här:

London Musikaler Teater

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *