Kalle och Chokladfabriken

Funderar ni på vad ni som familj ska göra tillsammans i vår? Nu har du liksom vi äntligen chansen att återuppleva magin i Roald Dahls klassiska barnbok i musikalversion tillsammans med våra familjer. Vi får chansen att frossa tillsammans i ljuv musik då vi följer med den Brittiske regissören Sam Mendes på en magisk och musikalisk resa till den excentriske chokladtillverkaren Willy Wonkas hemliga fabrik i Kalle och Chokladfabriken. Känner ni hur det vattnas i munnen?

För dig som missat denna fantastiska barnbok så handlar historien om den fattige pojken Kalle som är en av vinnarna till en gyllene biljett till Willys fantastiska fabrik/värld. Där bor det älvlika småfolket Oompa Loompier och floderna och kaskaderna med choklad och godis kan få vem som helst att drabbas av sockerhets.

Visst blir ni sugna på att uppleva historien igen i en stol på Drury Lande Theatre Royal tillsammans med trevligt sällskap och en chokladkaka. I så fall kan ni boka biljetterna på Londonmusikaler.se till Kalle och Chokladfabriken som börjar spelas i maj 2013.

/Ann-Chatrine Hellstrand

Foto: bakedcupcakery @ Flickr

London Musikaler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *