Fem nya sajter!

Idag har Ticmate öppnat fyra nya sajter! Vi är lika stolta och glada som vanligt när det sker och detta innebär att Ticmate-stjärnan nu pryder hela 139 sajter!

Här är de senaste, som vi gärna skryter en smula om:

  1. italiafutebol.com – en sajt på portugisiska, som säljer biljetter till fotboll i Italien till den portugisiska och brasilianska publiken, en syskonsajt alltså, till den svenska italienfotboll.se där samma verksamhet pågår, fast på svenska.
  2. entradasenroma.es – en sajt på spanska, som säljer biljetter till guidningar, sightseeing och andra upplevelser i Rom. En syskonsajt alltså till svenska rombiljetter.se.
  3. barcelonaticketsinternational.co.uk – En sajt på engelska, som förser den brittiska fotbollspubliken (som vill betala i pund) med biljetter till fotbollsmatcher med Barcelona FC, RCD Espanyol och RCD Mallorca. Den svenska motsvarigheter är mycket polulär och heter barcelonafotboll.se.
  4. newyorkticket.jp – en sajt på japanska, som säljer biljetter till olika typer av upplevelser, guidningar, sightseeing, helikopterturer, kryssningar och annat kul i New York. Den svenska syskonsajten heter newyorkbiljett.se.
  5. formel1billetter.dk – den första sajten i vår nya nisch om Formel 1. Läs mer om den här.

Den femte sajten då?

Vi kommer att berätta mer om den nästa vecka, när den är helt färdig. En ledtråd kan vi dock bjuda på: Wroooooom! 
Uppdaterad 5 dec 2011: Vår nya nisch är Formel 1-biljetter!
Allmänt

4 Replies to “Fem nya sajter!”

  1. Kul att se att ni fortsätter bredda er både i erbjudande och geografi! Tror nästan jag listat ut vad den femte fokuserar på 🙂 Fortsätt klättra!

      1. Jajamen 🙂 F1 hade jag räknat ut. Språk var svårare, men gissade svenska eller danska. Är F1 populärare i Danmark än i Sverige?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *