En het musikalsommar i London vĂ€ntar đŸ•ș

MAGIC MIKE LIVE & THRILLER LIVE

Letar du efter en ny Ängande het show i nivÄ med sommarens högsta temperaturer? Eller en etablerad succémusikal full av hits frÄn ingen annan Àn kungen av pop? HÀr presenterar vi tvÄ förestÀllningar som garanterar en fantastisk utekvÀll i Londons West End!

MAGIC MIKE LIVE

MAGIC MIKE LIVE – Boka nu!

”…den sexigaste, hetaste förestĂ€llningen i stan!”

Upplev MAGIC MIKE LIVE pÄ Hippodrome Casinos toppmoderna och intima scen, nyrenoverad för just denna förestÀllning.

Denna 360-graders dans- och akrobatik show signerad Channing Tatum, Àr skapad för en kvinnas blick men riktar sig mot en kvinnas hjÀrta. Perfekt för en utekvÀll med tjejgÀnget. Med glÀnsande flexande muskler och heta dansrörelser blir det en förestÀllning fylld med humor och het het underhÄllning!

FörestĂ€llningen MAGIC MIKE LIVE baseras pĂ„ filmen med samma namn, och vi fĂ„r följa byggjobbaren Mike vars högsta dröm Ă€r att jobba som möbeldesigner. För att finansiera sin nya firma jobbar han nattetid som dansare och strippare – detta med stor framgĂ„ng, han Ă€r nĂ€mligen showens dragplĂ„ster..

Se hur det gÄr för Mike! Antal biljetter Àr begrÀnsade, sÄ se till att sÀkra dina biljetter till Londons nya heta show redan idag!

THRILLER LIVE – Moonwalking genom Londons West End!

THRILLER LIVE – BOKA NU!

Sedan 2006 har THRILLER LIVE spelats för fulla hus i West End, förestÀllningen har gjort tre vÀlrenommerade turnéer i Storbritannien och fÄtt stÄende ovationer över hela Europa.

Den prisbelönta regissören Gary Lloyds THRILLER LIVE spelar för tillfÀllet pÄ Lyric Theatre och Àr en konserthyllning till Michael Jacksons legendariska liveupptrÀdanden.

THRILLER LIVE konserten förgyller kvÀllen med mer Àn tvÄ timmar av nonstop-hitlÄtar av Michael Jackson och Jackson 5. Det Àr helt omöjligt att sitta still!

Boka dina biljetter till THRILLER LIVE nu!

London Musikaler Show

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *