10 roliga & barnvänliga aktiviteter i London

London är en av världens mest intressanta städer med sin rika historia, vackra arkitektur och mängder av aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Om du har rest med barn tidigare så vet du hur knepigt det kan vara att hålla dem underhållna och intresserade, men runt om i London finns det massor av saker att göra som passar alla budgetar och åldrar.

Här är våra förslag på 10 roliga barnvänliga och aktiviteter i London:

1. SEA LIFE London Aquarium

Londons populära akvarium SEA LIFE London Aquarium har en av Europas största samlingar av marint liv och är ett måste för alla som är intresserade av havslivet. På SEA LIFE London Aquarium kan du bland många saker uppleva mer än 500 arter och växter plus mer än 40 olika hajar.

2. London Eye

En tur i London Eye är garanterat en lyckad aktivitet för både barn och vuxna! Från det ikoniska pariserhjulet får du en helt ny utsikt över staden. Ett helt varv i en av de 32 glaskapslarna tar cirka 30 minuter, och på högsta punkten är du hela 135 meter över havet och kan njuta av den fantastiska utsikten över London.

3. Legoland Windsor

En hel dags äventyr och lek väntar på LEGOLAND® Windsor Resort med sina 55 interaktiva åkattraktioner och utställningar. Flyg iväg över trädtopparna för att undkomma fasansfulla drakar, åk vikingaflotte i de spännande forsarna eller följ med LEGO® dykare på ett magiskt undervattensäventyr. LEGOLAND® Windsor Resort är lika med oändligt med skoj för alla barn och deras vuxna.

4. The Lion King – Lejonkungen

Disneys makalösa musikal Lejonkungen är en självklar familjefavorit som förtjusar sin publik i alla åldrar. Musikalen The Lion King, med musik av Elton John, är en av de mest fantastiska musikalerna som någonsin satts upp, både i och utanför London.

5.  Diana Memorial Playground

Mer än en miljon besökare njuter av denna lekplats (fritt inträde) varje år. Barn älskar att leka, utforska, springa runt och låta fantasin sväva i denna magiska park. Det finns en sensorisk tipspromenad, indiantält, ett piratskepp med en strand och olika leksaker, klätterställningar och lekskulpturer. Det finns även gott om sittplatser för avkoppling. 

6. Matilda

Upplev den rara och roliga musikalen Matilda i Londons West End. Både barn och vuxna blir förtjusta och glada i historien om den speciella lilla tjejen med sin extraordinära fantasi.

7. The Natural History Museum – Naturhistoriska Museet

På Naturhistoriska museet, Natural History Museum, i London kan du utforska 36 olika gallerior och temazoner. Upptäck en samling av djur och fåglar i världsklass och museets världsberömda dinosaurier, som den köttätande dinosaurien Tyrannosaurus rex; T. Rex.

Gratis inträde, med undantag för vissa tillfälliga utställningar.

8. Shrek’s Adventure

Följ med på äventyr med Shrek och hans vänner, hoppa på den magiska 4D DreamWorks-bussen! Shrek’s Adventure är en unik ”walk & ride” attraktion för hela familjen! Välkommen till kungadömet Långt Långt Borta och njut av ett nytt äventyr där fantastiska DreamWorks-animeringar, fängslande sagor och en god dos av Åsnas vänlighet väntar på dig!

Ta del av 10 sagoföreställningar där du bland annat kan besöka Shreks träsk, se din framtid i en kristallkula, gå vilse i spegel-labyrinten och kanske till och med avslöja ditt eget inre träsktroll!

9. The British Museum

British Museum i Bloomsbury i London har kulturhistoriska samlingar från hela världen, och utställningar om mänsklig historia, konst och kultur, från dess begynnelse till nutid. Här kan du och din familj njuta av museets många familjevänliga aktiviteter.

Barn under 5 år kan delta i Little Feet-sammankomster, där barnen får leka kreativa lekar, skapa och utforska. Du kan även låna kritor, pennor och ritpapper eller en Gallery Backpacks, en ryggsäck fylld med ett aktivitets-set som barnen kan pyssla med när ni går genom gallerierna.

10. Epping Forest

Om du vill komma ifrån stadens puls för en dag och letar efter mer aktiva aktiviteter för barnen, kan Epping Forest vara något. Epping Forest står som värd för många olika slags evenemang under året och här finns mängder av aktiviteter för hela familjen, vuxna och barn; man kan jogga, promenera, cykla, rida, fiska, spela fotboll eller golf. 

London

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *