Prag

Här finner du vårt stora utbud av biljetter till sevärdheter och sightseeing i Tjeckiens huvudstad Prag. Se en föreställning på det berömda Black Light Theatre eller Laterna Magika, lär känna staden och dess historia på någon av våra intressanta guidade sightseeingturer, se Pragborgen och Karlsbron! Eller häng med på Tjeckisk ölprovning och upplev Prague by night!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Don Giovanni Dockteater

Don Giovanni Dockteater

4.0
(1)

Don Giovanni i Prag är marionetteater när det är som bäst! Upplev Mozarts klassiska operett Don Giovanni på Prags Marionette Theatre i denna fantastiska dockteater!

Från 210 kr
Koncentrationslägret Theresienstadt

Koncentrationslägret Theresienstadt

4.5
(2)

Besök Theresienstadt, det beryktade koncentrationslägret från andra världskriget, på vår guidade tur. Terezin (Theresienstadt) ligger lite utanför Prag och biljetterna till Theresienstadt köper du här!

Från 470 kr
Laterna Magika

Laterna Magika

Laterna Magika i Prag är väl värt ett besök! Om du inte har sett Laterna Magika i Prag, passa på och köp dina biljetter här på PragBiljetter.se!

Från 337 kr
Traditionell Tjeckisk Afton

Traditionell Tjeckisk Afton

4.0
(2)

Traditionell Tjeckisk Afton i Prag med middag, dryck, dans och musik! Köp dina biljetter till Traditionell Tjeckisk Afton och delta i en traditionell tjeckisk trädgårdsfest!

Från 470 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen