Jobba hos oss

Ticmate är ett privatägt, snabbväxande, entreprenörsdrivet e-handelsföretag som säljer evenemangsbiljetter online till över 4000 evenemang och attraktioner på en expansiv global marknad

På Ticmate brinner vi för att berika människors liv och bidra till en ökad kulturell förståelse genom att ge enkelt och tryggt ge tillgång till internationella upplevelser av världsklass. Vi har kontor i Sverige, Danmark, Spanien, Tyskland, Österrike och USA. I dag är vi aktiva i 47 länder med över 420 siter på 20 språk och vi lanserar löpande nya siter varje månad. Vi arbetar agilt och kombinerar dynamik med ordning och reda. Det är viktigt för oss att ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar toppresultat.

Ticmate är ett värderingsdrivet företag och upp till 10% av Ticmates vinst går till välgörenhet. Läs gärna mer om vårt samarbete med Läkare utan Gränser här.

Vi växer organiskt och omsätter närmare 200 miljoner kronor på årsbasis och bolaget har varit lönsamt sedan den 14:e dagen. Ticmate utnämndes till Gasellföretag 2013 och 2014, och är alltså ett av Sveriges snabbast växande företag!
Läs mer på Dagens Industri. Målsättningen är att omsätta en miljard kronor om 5-7 år med en årlig tillväxt på 30% samt 5% marginal.

En passande sammanfattning är att Ticmate är ett företag med ett seniort (långsiktigt) beteende på en ung marknad.

Lediga tjänster just nu

Vad söker vi?

Vi vill nu stärka bolaget med en person som skall växa in i rollen som ansvarig för hur bolagets siter marknadsförs och konverterar samt hur bolagets digitala affärsutveckling genomförs, såsom den mobila transformationen.
Den vi söker ska vara en av de drivande att lyfta bolaget till nästa nivå (2.0) och bl. a. vara en injektion till den historiskt starka innovationskraften, en årlig tillväxt på 30% samt sunt rörelseresultat.
Tjänsten skall driva relevant trafik till siterna i samråd med våra specialister, där sökordsmarknadsföring är helt dominerande. Tjänsten är ansvarig för utveckling och drift av CRM-åtgärder såsom nyhetsmail, retention, customer lifetime value, kampanjer med producenter samt branding och PR.
Tjänsten är ansvarig för hur siterna konverterar och följer kundens köpbeteende och tjänstens team skall ansvara för användarupplevelsen (UX). Även här har bolaget en rad specialistkonsulter där en viktig funktion i tjänsten är att ha den övergripande kontrollen och samordna utvecklingen så arbetet flyter smidigt mellan sitt team, bolagets tekniska team och bolagets produktteam.
Tjänsten kommer i nära samarbete med VD samla och förädla teamets kunskap, identifiera möjligheter, prioritera och driva utveckling av Ticmates affär.
I tjänsten ingår att identifiera, prioritera, rekrytera och on-boarda nya personer till sitt team. Bolaget fyller 10 år och genomför nu Ticmate 2.0 där bl.a. denna tjänst bildas och det kommer omgående rekryteras personer som rapporterar till tjänsten så du har möjlighet att bygga ditt eget team från grunden.
Tjänsten rapporterar direkt till VD.

Vem söker vi?

*Vi söker en trygg och stabil person med högt driv och ambitionsnivå som stimuleras av att övergripande driva affären framåt och även dyka ner i detaljerna
*Du trivs i ett snabbföränderligt digitalt landskap med tekniska utvecklingar och snabba konsumentbeteendeförändringar.
*Du skall vara mycket bra på att interagera med människor och samtidigt ha förmågan att arbeta självständigt.
*Du besitter goda kommunikativa färdigheter både i tal och skrift, samt har en hög analytisk förmåga. Då bolaget nu kompletteras med fler mellanchefer är det extra viktigt att du delar och blir budbärare av Ticmates värderingar såsom nytänkande, glädje och transparens.
*Du känner dig bekväm i ett företag som står för såväl nytänkande som disciplin. Ticmate fungerar snabbrörligt och flexibelt i vardagen, men följer i det längre perspektivet samtidigt konsekvent och i en jämn fart den satta affärsplanen.
*Du är en Mate som smörjer en agilt växande organisation.

Vilka kompetenser söker vi?

Du är gärna ekonom med fördjupning inom marknadsföring eller motsvarande utbildning. Önskvärt med erfarenhet av sökordsmarknadsföring, e-handel och personalansvar.
I vårt globalt växande företag är internationell erfarenhet och eller anknytning en merit samt att du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Känner du igen dig i beskrivningen och tycker tjänsten verkar intressant?

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Läs mer om oss här, ticmate.se

Vår rekryteringsprocess

När vi anställer handlar det om att hitta rätt. Inte bara för oss utan även för dig. Därför följer vi oftast nedanstående process.

Steg 1: Webbaserat test
Steg 2: Intervjuomgångar och arbetsprov
Steg 3: Djupintervju och kompletterande tester
Steg 4: Referenser och uppföljning

Ett agilt arbetssätt
En avgörande faktor för framgång är en snabbfotad arbetsprocess. Vi jobbar agilt.
Kul på jobbet
För oss är det viktigt att våra anställda har kul på jobbet och har alla möjligheter att utvecklas.
Personlig utveckling
Din utveckling och företagets hänger ihop. Vi matchar vad du tycker är kul och är bra på med företagets behov.
Globalt tänk
Vi har sedan starten hela världen som marknad och är nu aktiva i 41 länder på sex kontinenter.
Branschkunnande
Vi har 30 års erfarenhet av kunskap i att sälja biljetter till internationella evenemang.
Ticmate Charity™
Hittills har vi donerat 1 243 000 SEK till välgörande ändamål.
Läs mer om Ticmate Charity™ här.

Så här tycker våra anställda

"Lätt och snabbt samarbete. Bekymmersfritt och alla tar sitt ansvar. Vänlig atmosfär på TM, samtidigt som alla jobbar hårt och är effektiva"
Helpdesk Manager,
Barcelona
“Ett spännande entreprenörsföretag. Det är kul att få vara med och skapa något nytt"
Systems Architect,
Stockholm
"Allsidigt, lär mig något nytt varje dag, det är flexibelt och förändringsbenäget sätt att jobba på"
Project Manager,
Copenhagen
"Jättepositiva människor. Blir något galet tar alla ansvar och löser problemet. Hjälper varandra"
Helpdesk Manager,
Stockholm
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen