Attraktioner Paris

Bienvenue à Paris! Här finner du hela vårt utbud av evenemang i Paris, från cabaréer, sightseeing och turistattraktioner till fotboll med Zlatans PSG. Boka en lunch eller middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, upplev cabaret på Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Louvren med eller utan guide eller njut av en kryssning längs floden Seine. Varför inte besöka Disneyland Paris eller Versailles?

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(37)

I romantiska stadsdelen Montmartre hittar du Cabaret Moulin Rouge (den röda kvarnen) och Paris kanske mest berömda nöjesetablissemang! Boka dina biljetter till en kväll på Moulin Rouge hemifrån, med eller utan middag, biljetterna säljer slut snabbt!

Från 1019 kr
Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

3.9
(19)

2-i-1: Slipp köa till Eiffeltornet och få en bra överblick över Paris med en sightseeingtur med buss. Detta är en av våra mest sålda utflykter och som uppskattas av alla åldrar! Se till att boka dina biljetter hemifrån och undvik köerna! Boka redan idag!

Från 587 kr
Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

4.1
(8)

Bjud din speciella någon på en romantisk middag på Restaurang 58 i Eiffeltornet! Skippa köerna och ta hissen direkt upp i Eiffeltornet med dina förbokade biljetter. Middagen serveras med en fantastisk utsikt över Paris.

Från 279 kr
Louvren på egen hand

Louvren på egen hand

Louvren i Paris är ett av världens mest kända konstmuseer! Upptäck Louvren i din egen takt och på egen hand med en informativ audioguide. Med förbokade entrébiljetter, skippar du de långa köerna till biljettkassan och får ut mer av ditt besök! Boka här!

Från 407 kr
Tur till Toppen av Eiffeltornet - Gå före i kön

Tur till Toppen av Eiffeltornet - Gå före i kön

5.0
(1)

Gå före i köerna till det extremt populära Eiffeltornet! Besök både 1:a och 2:a våningen tillsammans med din guide och få biljett till den högsta punkten och Eiffeltornets Summit! Turen säljer ut snabbt, så boka dina biljetter idag!

Från 665 kr
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

4.3
(21)

Vill du utforska Paris många sevärdheter och attraktioner? Med ett Paris L'Open Tour-pass är det bara att hoppa på och av bussarna som du vill, vid någon av de 50 stoppen! Boka biljetter till hop-on hop-off bussarna hemifrån och gör dig redo att utforska Paris!

Från 354 kr
Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

4.3
(20)

Om du vill uppleva det bästa av Paris till ett bra pris och i en och samma sightseeing tur, så har du hittat rätt! Denna 3-delade sightseeing-kombo är ett roligt sätt att utforska Paris för hela familjen, på land, vatten och i luften. Inkl. entré till Eiffeltornet, där du går före i köerna.

Från 669 kr
VIP Middagskryssning kl. 20.30

VIP Middagskryssning kl. 20.30

4.4
(15)

Prova en av våra mest sålda turer - en VIP middagskryssning på Seine! Luta dig tillbaka, slappna av och njut av en kväll fylld med god mat och en spektakulär utsikt över Paris.

Från 1062 kr
Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

4.6
(14)

Gå förbi de timslånga köerna till Eiffeltornet med förbokade entrébiljetter! Boka endast entré biljetter hemifrån och spara dyrbar tid i Paris! Kliv in i hissen, åk upp till Eiffeltornets andra våning och njut av den spektakulära utsikten över La Ville Lumière.

Från 460 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

4.0
(1)

Besök det ikoniska etablissemanget Crazy Horse i Paris och upplev det legendariska och sensuella danskompaniet framföra sina iögonfallande nummer. Välj mellan endast show, show och champagne eller middag och show. Boka biljetter i tid, denna populära cabaret säljer ut snabbt!

Från 1126 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen