Attraktioner Paris

Bienvenue à Paris! Här finner du hela vårt utbud av evenemang i Paris, från cabaréer, sightseeing och turistattraktioner till fotboll med Zlatans PSG. Boka en lunch eller middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, upplev cabaret på Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Louvren med eller utan guide eller njut av en kryssning längs floden Seine. Varför inte besöka Disneyland Paris eller Versailles?

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

3.9
(19)

2-i-1: Skippa köerna till Eiffeltornet och få en bra överblick över Paris med en sightseeingtur med buss. Detta är en av våra mest sålda turer, som uppskattas av alla åldrar! Se till att boka dina biljetter hemifrån och undvik köerna!

Från 510 kr
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

4.3
(20)

Vill du utforska Paris många sevärdheter och attraktioner? Med ett Paris L'Open Tour-pass är det bara att hoppa på och av bussarna som du vill, vid någon av de 50 stoppen! Boka biljetter till hop-on hop-off bussarna hemifrån och gör dig redo att utforska Paris!

Från 345 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(37)

Du måste helt enkelt uppleva en cabaret på Moulin Rouge i romantiska stadsdelen Montmartre, när du är i Paris! Se till att boka dina biljetter hemifrån, denna populära show säljer ut snabbt!

Från 1150 kr
Paris Sightseeing Kryssning

Paris Sightseeing Kryssning

4.2
(5)

Biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning, 1 timmes sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning i Paris, innan du reser hemifrån!

Från 149 kr
Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

4.6
(14)

Skippa de timslånga entré köerna till Eiffeltornet! Boka dina biljetter hemifrån och spara dyrbar tid i Paris! Kliv in i hissen, åk upp till Eiffeltornets andra våning och njut av den spektakulära utsikten över La Ville Lumière.

Från 385 kr
Paris Saint Germain

Paris Saint Germain vs. Marseille

SÖN, 23 OKT 2016, på Parc des Princes

Från 1746 kr
Disneyland® med buss

Disneyland® med buss

4.2
(6)

Köp dina biljetter hemifrån till Disneyland Paris, inklusive bussresa tur och retur från Paris! En extra bonus är att med dina förbokade biljetter går du före i köerna till både Disneyland Park och Walt Disney Studios Park.

Från 1148 kr
CDG Delad Flygtaxi

CDG Delad Flygtaxi

4.4
(10)

Undvik krångel med kollektivtrafik och långa taxiköer - beställ din transfer i delad flygtaxi/minibuss mellan Charles de Gaulle flygplatsen och ditt hotell i Paris! Smart och ofta billigare än en taxi. Pris per person.

Från 251 kr
Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

3.3
(3)

Denna kvällstur har allt: Ett besök vid Eiffeltornet, där du går före i köerna och tar hissen direkt upp till 2:a våningen, en naturskön kryssning på Seine och en sightseeingtur med buss längs Paris gator och boulevarder. Upplev hur magiska Paris lyser upp på kvällen, boka dina biljetter hemifrån!

Från 705 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen