Attraktioner Paris

Bienvenue à Paris! Här finner du hela vårt utbud av evenemang i Paris, från cabaréer, sightseeing och turistattraktioner till fotboll med Zlatans PSG. Boka en lunch eller middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, upplev cabaret på Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Louvren med eller utan guide eller njut av en kryssning längs floden Seine. Varför inte besöka Disneyland Paris eller Versailles?

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

3.9
(19)

2-i-1: Skippa köerna till Eiffeltornet och få en bra överblick över Paris med en sightseeingtur med buss. Detta är en av våra mest sålda turer, som uppskattas av alla åldrar! Se till att boka dina biljetter hemifrån och undvik köerna!

Från 502 kr
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

4.3
(20)

Vill du utforska Paris många sevärdheter och attraktioner? Med ett Paris L'Open Tour-pass är det bara att hoppa på och av bussarna som du vill, vid någon av de 50 stoppen! Boka biljetter till hop-on hop-off bussarna hemifrån och gör dig redo att utforska Paris!

Från 340 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(37)

Du måste helt enkelt uppleva en cabaret på Moulin Rouge i romantiska stadsdelen Montmartre, när du är i Paris! Se till att boka dina biljetter hemifrån, denna populära show säljer ut snabbt!

Från 1132 kr
Versailles på egen hand

Versailles på egen hand

3.7
(7)

Besök slottet i Versailles på egen hand – entrébiljett inklusive t o r bussresa från Paris! Köp dina biljetter hemifrån, kliv på bussen i centrala Paris, väl på plats går du före i de långa köerna och direkt in i slottet! Boka dina biljetter till Versailles på nätet!

Från 590 kr
CDG Privat Flygtaxi

CDG Privat Flygtaxi

Res bekvämt och lyxigt i privat flygtaxi från Charles de Gaulle i Paris! Du möts upp av din egen privata förare, med en skylt med ditt namn, som tar dig direkt till ditt hotell i Paris. Detta är ett exklusivt alternativ till Delad Flygtaxi. Pris per bil.

Från 1019 kr
Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

4.1
(8)

Bjud din speciella någon på en romantisk middag på Restaurang 58 i Eiffeltornet! Skippa köerna och ta hissen direkt upp i Eiffeltornet med dina förbokade biljetter. Middagen serveras med en fantastisk utsikt över Paris.

Från 268 kr
CDG Delad Flygtaxi

CDG Delad Flygtaxi

4.4
(9)

Undvik krångel med kollektivtrafik och långa taxiköer - beställ din transfer i delad flygtaxi/minibuss mellan Charles de Gaulle flygplatsen och ditt hotell i Paris! Smart och ofta billigare än en taxi. Pris per person.

Från 247 kr
Paris Sightseeing Kryssning

Paris Sightseeing Kryssning

4.2
(5)

Biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning, 1 timmes sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina biljetter till ParisMagique Sightseeing Kryssning i Paris, innan du reser hemifrån!

Från 147 kr
Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

3.3
(3)

Denna kvällstur har allt: Ett besök vid Eiffeltornet, där du går före i köerna och tar hissen direkt upp till 2:a våningen, en naturskön kryssning på Seine och en sightseeingtur med buss längs Paris gator och boulevarder. Upplev hur magiska Paris lyser upp på kvällen, boka dina biljetter hemifrån!

Från 694 kr
Middagskryssning kl 18.15

Middagskryssning kl 18.15

4.0
(3)

Unna dig en traditionell fransk middagskryssning tillsammans med någon du älskar, när solen går ner över Paris. Denna middagskryssning är mycket populär bland våra gäster, så se till att boka dina biljetter i förväg!

Från 710 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen