Attraktioner Paris

Bienvenue à Paris! Här finner du hela vårt utbud av evenemang i Paris, från cabaréer, sightseeing och turistattraktioner till fotboll med Zlatans PSG. Boka en lunch eller middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, upplev cabaret på Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Louvren med eller utan guide eller njut av en kryssning längs floden Seine. Varför inte besöka Disneyland Paris eller Versailles?

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(37)

I romantiska stadsdelen Montmartre hittar du Cabaret Moulin Rouge (den röda kvarnen) och Paris kanske mest berömda nöjesetablissemang! Boka dina biljetter till en kväll på Moulin Rouge hemifrån, med eller utan middag, biljetterna säljer slut snabbt!

Från 1168 kr
Lunch Restaurang 58 Eiffeltornet

Lunch Restaurang 58 Eiffeltornet

3.5
(2)

Letar du efter något extra speciellt för din resa? Boka en härlig lunch på Restaurang 58 Tour Eiffel på första våningen i Eiffeltornet och kombinera en av världens mest populära attraktioner med en lunch!

Från 202 kr
Louvren på egen hand

Louvren på egen hand

Louvren i Paris är ett av världens mest kända konstmuseer! Upptäck Louvren i din egen takt och på egen hand med en informativ audioguide. Med förbokade entrébiljetter, skippar du de långa köerna till biljettkassan och får ut mer av ditt besök! Boka här!

Från 403 kr
Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

4.6
(14)

Skippa de timslånga entré köerna till Eiffeltornet! Boka dina biljetter hemifrån och spara dyrbar tid i Paris! Kliv in i hissen, åk upp till Eiffeltornets andra våning och njut av den spektakulära utsikten över La Ville Lumière.

Från 117 kr
Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

4.1
(8)

Bjud din speciella någon på en romantisk middag på Restaurang 58 i Eiffeltornet! Skippa köerna och ta hissen direkt upp i Eiffeltornet med dina förbokade biljetter. Middagen serveras med en fantastisk utsikt över Paris.

Från 276 kr
Hop-On Hop-Off Batobus

Hop-On Hop-Off Batobus

4.0
(3)

Utforska Paris på ett nytt och roligt sätt med en Batobus hop-on hop-off båtarna. Du kan utforska staden och alla dess stora sevärdheter och attraktioner med 9 centralt belägna stopp. Välj mellan 24- eller 48-timmars biljetter.

Från 170 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.4
(12)

På Champs-Elysées hittar du en av de mest kända och populära kabaréerna i världen - Lido de Paris! Denna spektakulära cabaret fortsätter att förvåna och förtrolla sin publik. Välj mellan biljetter med ett glas champagne eller en middag innan showen.

Från 881 kr
Tur till Toppen av Eiffeltornet - Gå före i kön

Tur till Toppen av Eiffeltornet - Gå före i kön

5.0
(1)

Gå före i köerna till det extremt populära Eiffeltornet! Besök både 1:a och 2:a våningen tillsammans med din guide och få biljett till den högsta punkten och Eiffeltornets Summit! Turen säljer ut snabbt, så boka dina biljetter idag!

Från 659 kr
Versailles på egen hand

Versailles på egen hand

3.6
(8)

Besök slottet i Versailles på egen hand – entrébiljett inklusive t o r bussresa från Paris! Köp dina biljetter hemifrån, kliv på bussen i centrala Paris, väl på plats går du före i de långa köerna och direkt in i slottet! Boka dina biljetter till Versailles på nätet!

Från 609 kr
Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

4.3
(20)

Om du vill uppleva det bästa av Paris till ett bra pris och i en och samma sightseeing tur, så har du hittat rätt! Denna 3-delade sightseeing-kombo är ett roligt sätt att utforska Paris för hela familjen, på land, vatten och i luften. Inkl. entré till Eiffeltornet, där du går före i köerna.

Från 593 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen