Attraktioner New York

Här ser du vårt breda utbud av evenemang i New York! Köp biljetter till färgsprakande musikaler på Broadway, en helikoptertur längs Manhattan Skyline, en sightseeingtur med Gospel i Harlem och populära utflykstmål som Frihetsgudinnan, Ellis Island, Empire State Building och Woodbury Outlet. Eller vad sägs om en kryssning nedför Hudsonfloden? Boka dina biljetter på Ticmate.se!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

4.4
(41)

Shoppa loss på berömda Woodbury Common Outlets i New York! Spara mellan 25-65% på designermärken! Handla bland alla de bästa designer- och varumärkesbutiker, på ett och samma ställe. Bussresan tar cirka en timme från Manhattan. Boka online!

Från 380 kr
Newark Delad Flygtaxi

Newark Delad Flygtaxi

4.2
(22)

Boka vår prisvärda flygtransfer i delad flygtaxi/minibuss från flygplatsen Newark i New Jersey till ditt hotell på Manhattan och undvik besväret med kollektivtrafik eller att hitta en ledig taxi. Boka din flygplatstransfer, enkelt och tryggt online! Pris per person.

Från 188 kr
Top of the Rock Observation Deck

Top of the Rock Observation Deck

4.6
(17)

Boka dina entrébiljetter online och hoppa över köerna till Top of the Rock Observation Deck vid Rockefeller Center! Njut av en fantastisk utsikt över New York. Köp dina biljetter idag och skippa köerna till kassan!

Från 253 kr
One World Observatory

One World Observatory

4.0
(1)

Utsiktsvåningarna i Freedom Tower, One World Observatory, vid Ground Zero i New York är de högsta på västra halvklotet. Åk hela vägen upp till toppen på mindre än sextio sekunder! Från observatoriedäcken har du en spektakulär utsikt över New York! Boka dina biljetter på nätet och gå före i köerna!

Från 289 kr
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera - Broadway

4.8
(67)

Upplev Andrew Lloyd Webbers Phantom of the Opera, den längst spelade musikalen på Broadway! Unna dig en klassisk musikalupplevelse, se till att boka dina biljetter hemifrån!

Från 817 kr
Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.9
(58)

Upplev en av vår tids mest populära musikaler - The Lion King på Broadway i New York! Det är en rolig och fängslande musikalisk upplevelse för hela familjen! Njut av den vackra scenen, smink och kostymer, rörande musik och en spännande berättelse om Simba. Se till att boka biljetterna i förväg, innan du åker hemifrån!

Från 1406 kr
Sex And The City Hotspots

Sex And The City Hotspots

4.9
(9)

Sex and the City fans - se hit! Här är din chans att vandra i Carries fotspår. Följ med på vår sightseeingtur Sex and the City Hotspots i New York och se alla berömda New York platser från den populära tv-serien. Boka VIP-biljetter och få säten långt fram i bussen!

Från 425 kr
Cats

Cats

5.0
(1)

Den prisbelönta musikalen Cats är äntligen tillbaka på Broadway. Missa inte denna legendariska och kultförklarade musikal av Sir Andrew Lloyd Webber. Boka dina biljetter till Cats och "let the memory live again"! Det blir en magisk resa!

Från 637 kr
JFK Delad Flygtaxi

JFK Delad Flygtaxi

3.4
(13)

Boka vår bekväma och prisvärda flygtransfer i delad flygtaxi/minibuss från flygplatsen JFK till ditt hotell på Manhattan och undvik besväret med kollektivtrafik eller att hitta en ledig taxi. Vår JFK delad flygtaxi är lätt att använda och ofta billigare än att ta en taxi. Pris per person.

Från 192 kr
JFK Privat Flygtaxi

JFK Privat Flygtaxi

5.0
(5)

Boka enkelt och smidigt din transfer från JFK-flygplatsen till ditt hotell på Manhattan! Vi erbjuder hög komfort och proffsiga yrkesförare som tar dig direkt till ditt hotell. Boka privat flygtaxi hemifrån och ha resan ordnad till ditt hotell!

Från 1156 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen