Milano

Är du intresserad av biljetter till opera eller balett på La Scala, sightseeing i modestaden Milano eller fotbollsbiljetter till en AC Milan- eller Inter Milan-match? Här kan du läsa mer om vårt utbud av biljetter i Milano och enkelt och säkert boka online. Dina e-biljetter skickas till din inkorg.

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

Teatro alla Scala - La Scala i Milano är ett av världens vackraste och mest berömda operahus! Upplev en opera- eller balettföreställning på La Scala och ditt besök i Milano blir komplett! Boka dina biljetter här!

Från 1233 kr
Heldagstur till Comosjön

Heldagstur till Comosjön

Lämna vimlet i storstaden Milano och utforska det närliggande landskapet för en dag. De vackra Alperna, fantastiska sjöar, otroliga villor och den schweiziska gränsen, allt väntar bara en timme utanför Milano. På denna tur får du att uppleva det bästa av Lugano, Comosjön och Bellagio. Boka här!

Från 1083 kr
Katedralen Duomo di Milano

Katedralen Duomo di Milano

Duomo di Milano är en av de mest kända katedralerna i världen och ett absolut måste att se när du besöker Milano. Vår tur inkluderar prioriterad entrébiljett, du går direkt in i Duomo, och får höra mer om katedralens fascinerande historia av din guide. Boka din tur här!

Från 628 kr
AC Milan

AC Milan vs. Empoli

SÖN, 23 APR 2017, på San Siro Meazza

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen