Edinburgh

Här kan du enkelt och säkert boka biljetter till rundturer i och runt Edinburgh! Utforska de vackra skotska högländerna, se Loch Ness och Loch Lomond, besök historiska slott, som Stirling och Doune Castle, besök Skottlands äldsta destilleri och mycket mer!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Gränslandet & Alnwick Castle

Gränslandet & Alnwick Castle

Följ med på en resa söderut över den skotska gränsen till England. Upplev det fantastiska landskapet i gränslandet, besök den heliga ön Lindisfarne och utforska Alnwick Castle (entré ingår ej), som vi känner igen som Hogwarts i Harry Potter-filmerna. Boka din biljett idag!

Från 399 kr
Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon

Skratta och skrik vid Edinburgh Dungeon och njut av en unikt spännande attraktion som tar dig tillbaka till det förflutnas mest fruktansvärda scener. Se, hör, lukta och känn Edinburghs mörkaste historier när de blir levande framför dina ögon. Köp dina biljetter hemifrån och hoppa över köerna till biljettkassan!

Från 129 kr
Loch Lomond, Skotska högländerna & Stirling Castle

Loch Lomond, Skotska högländerna & Stirling Castle

Denna tur har allt - från stora städer till små byar och underbara vyer. Du får det bästa av två världar, två pulserande städer och den fridfulla skönheten i de skotska högländerna. Få en kort rundtur i Glasgow, utforska Loch Lomond, besök Stirling Castle och mycket mer! Se till att boka din utflykt i förväg!

Från 386 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen