Dubai

Här hittar du biljetter till sevärdheter, attraktioner och populära sightseeing utflykter i och omkring Dubai. Följ med på en klassisk stadsrundtur, gå före i köerna till Burj Khalifa, köp Hop-on Hop-off biljetter, boka en ökensafari eller en lunch på Burj Al Arab. Hitta Din upplevelse hos DubaiBiljetter.se!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Burj Khalifa - Gå före i kön

Burj Khalifa - Gå före i kön

Hoppa över köerna till Dubais mest ikoniska byggnad - Burj Khalifa! Burj Khalifa är den högsta byggnaden i världen och är ett måste när du besöker Dubai! Du kan välja mellan biljetter till At The Top på 124:e våningen eller At The Top Sky Experience på 125:e och 148:e våningen.

Från 328 kr
Dubai Topp 5

Dubai Topp 5

Upplev Dubais fem bästa sevärdheter på denna fantastiska sightseeingtur. Besök Saga World Dubai, utforska Dubai Marina med båt, besök den konstgjorda ön Palm Jumeirah och Souk Al Bahar. Ta en tur till Burj Khalifa’s "At The Top" och njut av en fusionsbuffé på Armani Hotel. Boka dina biljetter hemifrån!

Från 1462 kr
Lunch i Burj Al Arab

Lunch i Burj Al Arab

Njut av en fantastisk lunch i den ikoniska byggnaden Burj Al Arab - ett arkitektoniskt mästerverk och Dubais mest kända landmärke. Njut av den spektakulära utsikten över Persiska viken medan du njuta av det breda utbudet av både arabiska och internationella rätter. Det är ett populärt ställe, så se till att boka biljetter i förväg!

Från 1968 kr
Dubai Stadsrundtur

Dubai Stadsrundtur

Dubai är en stad som erbjuder en ny upplevelse bakom varje hörn, i en intressant blandning av gammalt och nytt. Det är Mellanösterns största och populäraste turistdestination och på denna sightseeing upptäcker du själv varför.

Från 352 kr
Dubai Hop-on Hop-off

Dubai Hop-on Hop-off

Njut av friheten och flexibiliteten med sightseeing i din egen takt! Boka dina Hop-On Hop-Off biljetter hemifrån och du är redo att börja utforska Dubai och alla dess sevärdheter. Gratis audioguider med särskilda inspelningar för barn finns tillgängliga ombord!

Från 587 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen